Search
Close this search box.

Welkom In Mijn Wereld

Ontmoet Christiaan, De Drijvende Kracht Achter SlankerLevenPlan

Wie ben ik?

Christiaan Hallo, ik ben Christiaan, een trotse Gentenaar geboren en getogen in deze prachtige stad. Als Leeuw-sterrenbeeld ben ik een echt zonnekind en geniet ik van het leven. Mijn passie voor een gezonde lifestyle heeft mij geleid tot het oprichten van SlankerLevenPlan, waar ik mijn kennis en ervaring deel om anderen te helpen een gezondere levensstijl te bereiken.

Als vader van 4 prachtige dochters, geloof ik sterk in het belang van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om anderen te inspireren en motiveren om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen, zodat ze zich energieker en gelukkiger voelen.

In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s, waaronder snooker, schaken, bodyweight training en karate. Ik heb lang gezocht naar de beste manier van fitnessen en uiteindelijk ontdekte ik dat bodyweight training perfect past bij de natuurlijke bewegingen van ons lichaam.

Mijn motto is “Trust Yourself” – ik geloof sterk in het vertrouwen op je eigen intuïtie en innerlijke kracht. Ook ben ik ervan overtuigd dat het soms nodig is om regels te breken en je eigen pad te volgen om tot geweldige resultaten te komen. Ik ben niet bang om te falen, want ik zie fouten maken als waardevolle leermomenten.

Op SlankerLevenPlan deel ik mijn beste tips en inzichten over gezonde voeding, fitness en lifestyle. Ik moedig je aan om je eigen weg te vinden naar een gezonder en fitter leven. Samen kunnen we werken aan een positieve verandering en een welzijn dat lichaam en geest omvat.

Ik kijk ernaar uit om je te inspireren en te begeleiden op jouw reis naar een slanker, gezonder en gelukkiger leven. Als je vragen hebt of gewoon een interessant gesprek wilt voeren, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen werken aan een stralende toekomst!