Wat Is Een Freeze Fat Removal Machine

Mini-Vet-Bevriezing-Freeze-Fat-removal-machine, afslanken
Inhoud van dit artikel

Freeze Fat Removal vetbevriezings-machine

Een revolutionaire methode voor het bestrijden van cellulitis en overtollig vet. De meeste mensen hebben het wel eens ervaren: dat confronterende moment waarop je oog in oog met de reflectie van jouw spiegelbeeld komt te staan en dat beseft, waar je er al een tijd niet meer omheen kunt: je hebt een buikje gekregen.

Maanden geleden nam je jezelf al voor om dat abonnement bij de sportschool eindelijk af te sluiten: nu sta je hier voor de kledingkast, en is motivatie ver te zoeken. Maak je echter geen zorgen: een strakker en gezonder lichaam ontwikkelen hoeft niet altijd middels extreme discipline of een harde lijdensweg.

Middels de nieuwste technologie kun je namelijk het vet, dat zich in de afgelopen tijd heeft opgehoopt, verbranden - vanaf de bank. Je hoort het goed: met de Freeze Fat Removal Machine hoef je niet eens je huis uit te komen. 

Anti cellulitis technologie: vetbevriezing en werking

De Freeze Fat Removal Machine gaat cellulitis tegen, ondersteund het strakker maken en reinigen van de huid, stimuleert de spieren én verbrandt vet. Een dergelijke behandeling in een gespecialiseerde salon kost al snel een goudmijn: de Freeze Fat Removal daarentegen komt als een betaalbare, revolutionaire oplossing die je binnen het comfort van je eigen woonkamer uit kunt pakken.

De Freeze Fat Removal berust zich op eenvoudig te bedienen technologie en een veilige vetbevriezing procedure. De Freeze Fat Removal Machinen maakt gebruik van lage temperaturen die, indien in aanraking met spieren, vetweefsel doen afbreken. De vetbevriezing vindt plaats dankzij de concentreerde koude stroom, geproduceerd door de machine.

Deze beweegt zich door het behandelgebied, hetgeen maakt dat de temperatuur van de onderhuidse cellen wordt verlaagd. Als gevolg daarvan wordt het plaatselijke lichaamsvet afgebroken, zonder beschadiging van omringend weefsel of huid. Met het gebruik van Freeze Fat Removal kan zonder sporten of operaties meer dan 20% vet worden verbrand.

Dit precies wordt 'apoptose' wordt genoemd. Apoptose is de term voor het proces van een zogenaamde geprogrammeerde celdood, hetgeen plaatsvind in meercellige organismen.

Efficiënt en geschikt voor ieder individu

De Freeze Fat Removal is geliefd onder vrouwen - maar beperkt zich niet tot hen. Ook mannen beroepen zich steeds vaker op vetverbrandingsmachines om cellulitis tegen te gaan en van overtollig vet af te komen: in een relatief korte tijd op een snelle, veilige en comfortabele wijze werken aan het lichaam waar je van gedroomd hebt gaat immers voorbij aan sekse en leeftijd.

Deze vetbevriezingsmachine kan worden toegepast op verschillende lichaamsdelen. Denk aan de armen, benen en buik, maar ook de rug en ieder ander lichaamsdeel kunnen gerust worden bewerkt met deze machine. Gebruikers geven aan tijdens de behandeling geen last te hebben van intense spierpijnen of andere gemakken, die vaak het gevolg zijn van intensieve sportsessies, en toch te genieten van een snelle en stabiele wijze van het loslaten van overtollig vet.

Kort, maar krachtig: direct en langdurig resultaat

Het aanzienlijke voordeel van de Freeze Fat Removal: resultaten worden in een relatief korte tijd duidelijk zichtbaar. Na enkele dagen bemerken de meeste gebruikers de eerste resultaten: en dat wekt uiteraard enthousiasme op. Definitieve resultaten worden over het algemeen na circa twee maanden waargenomen.

Afhangend van lichaamstype, gezondheid en leeftijd, heeft het ene individu meer sessies nodig dan een ander. Echter, over het algemeen wordt in de eerste maand van gebruik een reductie van 10 centimeter vet gezien, en wordt naar schatting na de eerste sessie het vet van het behandeld gebied met 20% gereduceerd.

Disclaimer

  • Deze machine mag niet worden gebruikt door personen met lichaamsletsel, een ziekte, en/of (open) wond. Indien je er niet zeker van bent of jij onder deze groep valt, raadpleeg dan je huisarts.
  • De machine dient niet te worden gebruikt door zwangere vrouwen.
  • De machine kan niet worden gebruikt door mensen met metaal of goud implantaten in het lichaam.
  • Vrouwen die last hebben van menstruatieproblemen dienen deze machine niet te gebruiken.
  • Mensen die kampen met (aangeboren) hartziekten, kunnen deze machine niet gebruiken.
    Indien je gebruik maakt van hormonale medicatie, dien je deze machine niet te gebruiken.
  • Ben je er niet zeker van of deze machine geschikt is voor jou? Raadpleeg jouw huisarts alvorens het aanschaffen ervan.

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Mini Vet Bevriezing - Freeze Fat removal machine-ondersteuning, Freezing Fat verlies Systeem revolutionaire methode voor het invriezen en smelten vetten Cellen - tegen cellulitis en overtollig Vet