Vijf gezonde eiwitrijke snacks voor sporters

Gezonde eiwitrijke snacks

Slim snacken voedt je lichaam en geeft je meer energie

Eiwitrijke snacks voeden het lichaam en stimuleren de energie, helpen de sporter zich scherp te stellen, geweldig als je constant in beweging bent. Een drukke levensstijl betekent echter vaak dat je in de verleiding komt om voor de meest handige optie te gaan, in plaats van de gezondste. We weten het allemaal dat de verleiding heel groot kan zijn! Maar we weten ook dat er veel gezonde snacks zijn die snel, gemakkelijk, éénvoudig en bevredigend zijn. Vooral als het gaat om het voeden van hongerige spieren. Om u hierbij te helpen dit zijn 5 van de beste eiwitrijke snacks voor atleten en sporters maar ook wel heel nuttig voor de niet sporters.

1. Kwark

eiwitrijke snacksKwark is rijk aan eiwitten en een goede bron van voedingsstoffen. Wat is het beste: het is een geweldige snack. Meng het met je favoriete noten en bessen. En als u hartig wilt eten, eet het dan met tonijn.

Snel Overtollig Buikvet Verbranden Zonder Honger Te Lijden Of Te Jojoën Met Simpel Te Maken Afslank Recepten

2. Hummus met kikkererwten

eiwitrijke snacksMaak je eigen hummus met kikkererwten, olijfolie, citroen, knoflook en tahini. Al deze ingrediënten vormen een combinatie die barst van voedingsstoffen. Doe het in een lege pot samen met wat gehakte wortels, selderij of komkommer en neem het mee voor onderweg.

Krijg Hier Direct Toegang Tot Het Droog Trainen Protocol Voor Vrouwen En Start Vandaag Nog Met Jouw Transformatie!

3. Gemengde noten en vruchten

eiwitrijke snacksNoten zijn één van de handigste snacks waar je onderweg voor kunt kiezen. Meng pistachenoten en amandelen met gedroogde vruchten voor een snelle, smakelijke eiwitbron.

4. Banaan en pindaboter sandwich

eiwitrijke snacksKlinkt ongezond toch? Niet als je het op de goede manier doet: roggebrood, bananen en natuurlijke pindakaas. Bevredig je zoete aard op een gezonde manier.

5. Hard gekookte eieren

eiwitrijke snacksVol geladen met eiwitten, vitamines en mineralen, behoren eieren tot de gezondste voedingsmiddelen ter wereld. Zonder twijfel een van de beste snacks waar je voor kunt gaan. Onze tip: kook genoeg op zondag voor een gehele week. Schil, breng op smaak en eet onderweg.

Always Eat Clean

Onthoud dat elke goede input resulteert in een nog betere output. De juiste voeding betekent betere prestaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn