Sixpack en Lichaamsvetpercentage

Sixpack en Lichaamsvetpercentage

Is dit het jaar waarin je eindelijk dat sixpack bereikt

Het sixpack waar je zo naar verlangd hebt? Het jaar waarin u resultaten begint te zien in plaats van er gewoon van te dromen? Laten we dan aan het werk gaan en het laten gebeuren. Laat de fouten van in het verleden en begin slim te trainen: geen diëten. Geen trends. Geen excuses. Het is simpel: volg deze 3 regels, werk hard en je bereikt je sixpack doelen.

Klaar Om ​Het Lichaam Van Je Dromen Te Bouwen? Binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​een strakker, sterker en gespierder lichaam (​zonder jojo effect)

5/5

De drie regels om je sixpack te bereiken

1. Zorg voor afwisseling in je routine

Bestaat je training uit 3-4 oefeningen die je elke keer herhaalt, elke afzonderlijke sessie? Dan is het geen wonder dat u geen resultaten ziet. Je buikspieren vervelen zich en geven zich over aan de gewoonte! Geef ze wat afwisseling door verschillende training, wissel afwisselend het aantal herhalingen af of als je echt je buikspieren hard wilt raken, voeg dan wat extra gewichten toe voor bepaalde oefeningen.

2. Geef je buikspieren de rust die ze nodig hebben

Hard getraind vandaag? Ontspan en laat je lichaam rusten. Hoewel training een cruciale factor is bij het verminderen van uw lichaamsvet en het bereiken van een zichtbaar getrainde buik gordel, is rust en regeneratie even belangrijk.

Krijgt u 7-8 uur slaap van goede kwaliteit per nacht? Nee? Dan kan dit een andere reden zijn voor uw gebrek aan resultaten. Het lichaam bouwt van nature spierweefsel op als je slaapt en voldoende slaap beheert ook je metabolisme, voorkomt gewichtstoename en vermindert spanningsniveaus.

Daarom, om sneller je doelen te bereiken, moet je op zoek naar de perfecte training-rest-ratio en 7- 8 uur slaap van goede kwaliteit hebben en dit elke nacht.

3. Geef je buikspieren de juiste voedingsstoffen

Ooit gehoord dat buikspieren in de keuken worden gemaakt? Het is waar! Het negeren van je voeding is als het negeren van je sixpack. Zonder een uit gebalanceerde, doelgerichte voeding kun je niet het sixpack krijgen waar je naar streeft.

En daarmee bedoelen we niet het overslaan van maaltijden. Het gaat over het concept van schoon en gezond eten: het bereiden van hele voedingsmiddelen die onbewerkt zijn en zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke vorm. 

Uw dieet moet voedingsmiddelen bevatten met alle voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft om efficiënt en ook in de juiste hoeveelheid te werken. Klinkt ingewikkeld maar maak je geen zorgen. Laat ons u begeleiden door een gezonde methode van gewichtsverlies.

Het trainingsprogramma voor mannen

Klaar Om ​Het Lichaam Van Je Dromen Te Bouwen? Binnen 8 – 16 weken effectief je vetpercentage verlagen voor ​een strakker, sterker en gespierder lichaam (​zonder jojo effect)

5/5

Een voorwoord over vetpercentage

Ondanks zijn slechte reputatie is vet niet altijd de slechterik. Natuurlijk kan te veel vet schadelijk zijn en leiden tot obesitas en hart- en vaatziekten, maar het is ook essentieel voor het functioneren van het menselijk lichaam. De truc is inzicht krijgen in de belangrijke rol die sommige vetten in het lichaam spelen, hoe je je vetpercentage kunt inschatten en welk vet voedsel je wel en niet moet vermijden. 

Lichaamsvetpercentage als indicator

Als vet zo’n belangrijke rol speelt in het menselijk lichaam, waarom probeert iedereen er dan vanaf te komen? Vet is een kieskeurig onderwerp, dus sta ons toe eventuele verwarring op te ruimen. Lees meer om het verschil te ontdekken tussen essentieel en niet-essentieel lichaamsvet, waarom u vet nodig heeft om te functioneren en het gezonde lichaamsvetpercentage waar u op moet letten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn