Pompoen smoothie

pompoen smoothie
Inhoud van dit artikel

Wist je dat de pompoen eigenlijk fruit is en geen groente

pompoen smoothieDe pompoen smoothie is ongeacht hun indeling in de biologie lekker en gezond. Pompoenen staan ​​bekend als een typisch herfstvoedsel waarvan we genieten rond Halloween en Thanksgiving. Maar wetende wat de voordelen zijn, is er geen reden om het het gehele jaar door niet te eten.

Deze pompoen smoothie is een super gezonde traktatie waar je elke maand van het jaar van moet genieten.

Deze pompoen smoothie is niet alleen de lekkerste, maar ook de absoluut beste smoothie die je kunt hebben om infecties te bestrijden, een gezonde spijsvertering te bevorderen, je hart te beschermen, te genieten van mentale helderheid en je bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Voordelen van deze pompoen smoothie

Pompoenen: pompoenen bevatten veel vezels, kalium, magnesium, koper, mangaan, riboflavine, vitamine A, B6, C en E. Ze zijn geweldig voor je hart, hoge bloeddruk en een gezonde spijsvertering.

Honing: Honing is gevuld met een overvloed aan antioxidanten en flavonoïden. Het kan virussen, bacteriën en schimmels bestrijden, helpt bij het bestrijden van verkoudheid, griep en allergieën, is geweldig voor diabetes en gewichtsverlies en kan slaap bevorderen. Voor veganisten is ahornsiroop een uitstekende alternatieve optie, die ook veel antioxidanten en ziekte bestrijdende eigenschappen heeft.

Kaneel: kaneel is rijk aan antioxidanten en ontstekingsremmende eigenschappen. Het bestrijdt virussen, bacteriën, schimmels, infecties en allergieën. Het voorkomt ook diabetes, hartziekten en cognitieve achteruitgang.

Bananen: Bananen bevatten veel vezels, kalium, calcium, mangaan, magnesium, ijzer, foliumzuur, niacine, riboflavine en B6. Ze zijn fantastisch voor je spijsvertering, hartgezondheid, spierherstel en hoge bloeddruk.

Groene appels: groene appels zijn een geweldige bron van vezels, antioxidanten en flavonoïden. Ze zijn geweldig voor een goede spijsvertering, de gezondheid van de hersenen, helpen bij bloedarmoede, het verminderen van zwakte en het stimuleren van de gezondheid van de tanden. Ze zijn lager in GI dan andere appels.

Collageenhydrolysaat: collageenhydrolysaat helpt aminozuren zoals proline, lysine en glycine om bindweefsel op te bouwen om de celgroei in uw lichaam te reguleren. Het is geweldig voor je haar, spieren, kraakbeen, ligamenten, huidweefsel en de groei van bloedcellen.

Spinazie: Spinazie biedt de overvloed aan eiwitten, vezels, vitamine A, C, E en K, thiamine, niacine, vitamine B6, folaat, zink, calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, koper en mangaan. Het is een uitstekende keuze voor het bevorderen van de spijsvertering, de gezondheid van het hart, een gezonde bloeddruk en mentale helderheid.

Pompoen Smoothie

Ingrediënten:

 • 1 kop ongezoete vanille kokosmelk
 • 1-2 eetlepels pure ahornsiroop of rauwe honing
 • ½ kopje biologische pompoenpuree
 • 1 eetlepel pompoentaart kruiden
 • ½ theelepel kaneel
 • 1 banaan
 • ¼ groene appel
 • 2 eetlepels collageenhydrolysaat
 • Een handvol spinazie

Bereiding:

 1. Gooi alle ingrediënten in een blender.
 2. Mix tot een glad en romig mengsel.
 3. Geniet van die pompoentaartsmaak zonder schuldgevoelens en geniet ervan!

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »