Pina Colada snack

Pina colada snack
Inhoud van dit artikel

Pina Colada snack

Pina colada snack

Het vlees van de kokosnoot verhoogt de verwerking van de vitaminen in de ananas en de passievrucht, samen met het eiwit van de vetvrije Griekse yoghurt.

De Pina Colada snack gerecht zorgt voor een perfecte snack na de training. Het is heel belangrijk om dit gerecht te verbruiken direct na de bereiding.

Vooral de ananas bevat bittere stoffen, het gerecht wordt oneetbaar als je te lang wacht.

5/5

Bereidingstijd: 5 min  Portie: 1

Ingrediënten

  • 300 gr vetvrije Griekse yoghurt
  • ½ ananas
  • 1 passievrucht
  • 20 gr  kokos vlokken of chips

Bereiding

  • Rooster de kokos vlokken of chips in een pan zonder vet voor ongeveer 3 minuten op een matig vuur.
  • Ondertussen halveer je de passievrucht en lepel de passievrucht uit.
  • Schil en dobbelsteen de ananas.
  • Meng ananas, passievrucht en yoghurt in een kom.
  • Bestrooi met geroosterde kokos en serveer.

Andere snacks

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »
WAT IS EEN DEPRESSIE BIJ OUDEREN EN SENIOREN
Gezondheid

Wat is een depressie bij ouderen en senioren

Depressie bij ouderen. Heb je geen interesse meer in de activiteiten die je vroeger leuk vond? Worstel je met gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid? Vindt u het steeds moeilijker om de dag door te komen? Als dat zo is, ben je niet de enige. Depressie kan iedereen overkomen als we ouder worden, ongeacht onze achtergrond of prestaties. Maar depressie is verre van een onvermijdelijk onderdeel van ouder worden.

Verder lezen »
5 tips om een depressieve tiener te helpen
Gezondheid

Wat is een tiener depressie

Tiener depressie, herken de tekenen en symptomen en help je kind. Tieners hebben te maken met allerlei druk, van de veranderingen in de puberteit tot vragen over wie ze zijn en waar ze passen. Met al deze onrust en onzekerheid is het niet altijd eenvoudig om onderscheid te maken tussen normale groeipijnen bij tieners en depressie. Maar tiener depressie gaat verder dan humeurigheid. Het is een ernstig gezondheidsprobleem dat invloed heeft op elk aspect van het leven van een tiener.

Verder lezen »