Pijnboompitten met een power broodje

power broodje pijnboompitten
Inhoud van dit artikel

Pijnboompitten met een power broodje

power broodje pijnboompitten
5/5

Het power broodje met zijn pitten bevatten waardevolle onverzadigde vetzuren, wat een positief effect heeft op het energiemetabolisme.

Het power broodje met pijnboompitten bevat belangrijke mineralen zoals magnesium, goed voor het herstel van pijnlijke spieren. 

Daarom zijn de kracht broodjes een perfecte snack na de training, en niet alleen vanwege hun hoge eiwitten en waardevolle koolhydraten.

Bereidingstijd: 5 min  Portie: 2

Ingrediënten

 • 2 volkoren broodjes
 • 4 eetlepels kwark
 • 2 wortelen
 • 1 handvol raket salade
 • 30 gr pijnboompitten

Bereiding

 1. Schil de wortelen en rasp ze.
 2. Was raket salade, tik droog en zet opzij.
 3. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vet ongeveer 2 minuten op een matig vuur.
 4. Halveer de broodjes en smeer kwark op alle helften.
 5. Voeg pijnboompitten toe aan de broodjes en druk op zacht.
 6. Voeg geraspte wortelen en raket salade toe.
 7. Bedek met bovenste deel van broodjes.

Nog meer lekkere broodjes

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »
WAT IS EEN DEPRESSIE BIJ OUDEREN EN SENIOREN
Gezondheid

Wat is een depressie bij ouderen en senioren

Depressie bij ouderen. Heb je geen interesse meer in de activiteiten die je vroeger leuk vond? Worstel je met gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid? Vindt u het steeds moeilijker om de dag door te komen? Als dat zo is, ben je niet de enige. Depressie kan iedereen overkomen als we ouder worden, ongeacht onze achtergrond of prestaties. Maar depressie is verre van een onvermijdelijk onderdeel van ouder worden.

Verder lezen »
5 tips om een depressieve tiener te helpen
Gezondheid

Wat is een tiener depressie

Tiener depressie, herken de tekenen en symptomen en help je kind. Tieners hebben te maken met allerlei druk, van de veranderingen in de puberteit tot vragen over wie ze zijn en waar ze passen. Met al deze onrust en onzekerheid is het niet altijd eenvoudig om onderscheid te maken tussen normale groeipijnen bij tieners en depressie. Maar tiener depressie gaat verder dan humeurigheid. Het is een ernstig gezondheidsprobleem dat invloed heeft op elk aspect van het leven van een tiener.

Verder lezen »