Pannenkoeken

pannekoeken
Inhoud van dit artikel

Pannenkoeken pimpen

Dus je bent een pannenkoeken liefhebber. Welkom bij de club. Of ze nu voor ontbijt, lunch, diner of een snack na de training zijn, pannenkoeken zijn altijd een goed idee! Houd je net zo veel van pannenkoeken als wij? Dan hoeft niemand genoegen te nemen met de éénvoudige keuze van honing of suiker. Laat u inspireren en probeer onze favoriete pannenkoeken toppings die klaargemaakt worden in de juiste pan.

Chia bessen confituur

Fruitige pannenkoeken eten? Dan is deze zelfgemaakte jam met 2 ingrediënten de perfecte topping voor jou. Meng de ingrediënten gewoon vlak voordat u uw pannenkoeken klaarmaakt, en het is klaar tegen de tijd dat u uw eerste hap neemt. Eenvoudig. Schoon. Heerlijk.

pannenkoeken 3 1

Pindaboter en bananen

Is alleen al het idee dat banaan en pindakaas je laten kwijlen? Stel je dan voor dat je dat combineert met je favoriete soort pannenkoeken? Het is een recept voor lekker zijn.

pannenkoeken 2 1

Kaneel, appel en rozijnen

Breng je pannenkoeken op smaak met de onverslaanbare combinatie van gebakken appel, kaneel en rozijnen en maak jeugdherinneringen wakker, niet alleen dankzij de huiselijke geur maar ook door de heerlijke smaak.

pannenkoeken-1

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »
WAT IS EEN DEPRESSIE BIJ OUDEREN EN SENIOREN
Gezondheid

Wat is een depressie bij ouderen en senioren

Depressie bij ouderen. Heb je geen interesse meer in de activiteiten die je vroeger leuk vond? Worstel je met gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid? Vindt u het steeds moeilijker om de dag door te komen? Als dat zo is, ben je niet de enige. Depressie kan iedereen overkomen als we ouder worden, ongeacht onze achtergrond of prestaties. Maar depressie is verre van een onvermijdelijk onderdeel van ouder worden.

Verder lezen »
5 tips om een depressieve tiener te helpen
Gezondheid

Wat is een tiener depressie

Tiener depressie, herken de tekenen en symptomen en help je kind. Tieners hebben te maken met allerlei druk, van de veranderingen in de puberteit tot vragen over wie ze zijn en waar ze passen. Met al deze onrust en onzekerheid is het niet altijd eenvoudig om onderscheid te maken tussen normale groeipijnen bij tieners en depressie. Maar tiener depressie gaat verder dan humeurigheid. Het is een ernstig gezondheidsprobleem dat invloed heeft op elk aspect van het leven van een tiener.

Verder lezen »