Pannenkoeken

pannekoeken
Inhoud van dit artikel

Pannenkoeken pimpen

Dus je bent een pannenkoeken liefhebber. Welkom bij de club. Of ze nu voor ontbijt, lunch, diner of een snack na de training zijn, pannenkoeken zijn altijd een goed idee! Houd je net zo veel van pannenkoeken als wij? Dan hoeft niemand genoegen te nemen met de éénvoudige keuze van honing of suiker. Laat u inspireren en probeer onze favoriete pannenkoeken toppings die klaargemaakt worden in de juiste pan.

Chia bessen confituur

Fruitige pannenkoeken eten? Dan is deze zelfgemaakte jam met 2 ingrediënten de perfecte topping voor jou. Meng de ingrediënten gewoon vlak voordat u uw pannenkoeken klaarmaakt, en het is klaar tegen de tijd dat u uw eerste hap neemt. Eenvoudig. Schoon. Heerlijk.

Pindaboter en bananen

Is alleen al het idee dat banaan en pindakaas je laten kwijlen? Stel je dan voor dat je dat combineert met je favoriete soort pannenkoeken? Het is een recept voor lekker zijn.

Kaneel, appel en rozijnen

Breng je pannenkoeken op smaak met de onverslaanbare combinatie van gebakken appel, kaneel en rozijnen en maak jeugdherinneringen wakker, niet alleen dankzij de huiselijke geur maar ook door de heerlijke smaak.

pannenkoeken-1

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.