Paleo Recepten Van Mitchel Van Duuren

Paleo Recepten Van Mitchel Van Duuren

Het Paleo dieet is ontzettend populair en is niet alleen bedoeld voor mensen die willen afvallen.

Daarbij komt dat het een goed dieet is, wat je niet vaak ziet voorkomen. Bij veel diëten gaat het alleen om het verliezen van gewicht, en meestal is dit niet erg goed voor het lichaam. Met de Paleo recepten is dit anders. Bij dit dieet gaat het echter anders. Je bent gezond bezig en verliest daardoor het gewicht. Dit dieet is populair bij volwassenen, maar kan ook bij een kind worden gebruikt. Dit kan al vanaf de geboorte van het kind en op deze manier krijgt een kind de manier om goed op te groeien, zonder overbodige suikers en andere dingen die zijn toegevoegd in ons eten.

Wat is een Paleo dieet

Bij dit dieet, ga je eigenlijk terug naar de basis. Je kunt denken aan de tijd dat de mensen jager-verzamelaars waren. Zij zorgden zelf voor hun eten. Het is dan ook redelijk gemakkelijk om te bedenken wat je wel en niet mag eten bij dit dieet. Zouden ze het vroeger hebben gegeten of niet? Dit is dan ook de reden dat bijvoorbeeld veel vlees toegestaan is. Vroeger vingen we ons eigen vlees en dat is terug te zien in dit dieet. Verder kun je denken aan noten. Deze kunnen perfect worden gebruikt als tussendoortje. Ook fruit of groenten kunnen worden gebruikt om tussendoor van te genieten. Het is echter wel zo dat sommige fruit nog relatief veel suiker bevat, zoals de banaan. Als je wilt afvallen, zou je hier nog op kunnen letten.

Paleo is er voor iedereen

Al eerder schreef Mitchel van Duuren een boek over dit geweldige dieet, maar dan voor volwassenen. Toen hij zelf op het punt stond om vader te worden, bedacht hij zich dat het ook voor een kind belangrijk is om gezond te eten. Hij groeide zelf op als iemand die toch een beetje dik was, en dat kan een heleboel ellende met zich meebrengen, zoals pesterijen. Dit wilde hij zijn eigen kind niet aandoen, waardoor hij kwam op het idee van Paleo voeding. Een Paleo recepten boek dus. Misschien denk je nu al dat je kids dat soort dingen niet willen en gaan eten. Kids kunnen immers wat lastig zijn met het eten. Toch hoeft jouw kind niet eens door te hebben dat hij bezig is met dit dieet.

Je kunt gebruik maken van allerlei leuke recepten om ervoor te zorgen dat jouw kind niet meer de slechte suikers binnen hoeft te krijgen. Ook voor mee naar school zijn er genoeg tips. Deze zijn terug te vinden in het Paleo Kids boek van Mitchel van Duuren. Uiteraard kun je ook gewoon zelf genieten van de Paleo Recepten die te vinden zijn in dit boek. Het zijn er genoeg, dus er is altijd wel iets dat jij lekker zal vinden. De recepten zijn bovendien erg makkelijk en daarom is het voor iedereen mogelijk om ze klaar te maken. Je hoeft geen uren in de keuken te staan voor een lekkere en gezonde maaltijd en in dit boek leer je dat.

Het beginnen met het Paleo dieet

Het kan nog wel eens lastig zijn om alles drastisch om te gooien. Je moet het dan ook niet zien als een strijd maar als een doel. Het is niet erg als je het niet hebt voltooid, maar het is goed als je dit wel hebt gedaan. Er zijn drie stappen om te beginnen met dit dieet. Het is in ieder geval belangrijk dat jij er al mee bezig bent of misschien zelfs al mee bent begonnen. Zo ben je voorbereid op dingen! Kijk eens in de keuken om te zien wat er eigenlijk al binnen dit dieet past en wat niet. Ruim de dingen die dit niet zijn eens op. Het hoeft niet meteen de prullenbak in, maar zet het op een onhandige plek neer zodat je het ook niet zo snel meer pakt.

De Paleo keuken

Op deze manier krijg je in de keuken alleen producten die passen binnen dit dieet en heb je ook sneller de neiging om deze te gebruiken. Waarschijnlijk heb je al een aantal recepten die al prima zijn, en waaraan je niets hoeft te veranderen. Denk hier eens over na en schrijf het op. Op deze manier hoef je ook minder te veranderen. Een goed recept is bijvoorbeeld al gebraden kippenpootjes, en grote kans dat jouw kind deze al erg lekker vindt. Gezonde voeding kan dus ook erg lekker zijn.

Dan zijn er nog veel producten die je waarschijnlijk wilt gebruiken, maar die niet geschikt zijn. Oplossing: ze zelf geschikt maken binnen dit dieet! Denk aan bijvoorbeeld mayonaise. Past nou niet bepaald in een goed dieet waarin je gezond bezig bent, dus kies er dan voor om je eigen mayonaise te maken. Bekijk de etiketten goed in de supermarkt, want soms is er toch nog suiker aan dingen toegevoegd waarvan je het niet had verwacht. Gelukkig is er ook vaak een suikervrije variant verkrijgbaar.

De voorraadkast

Ten slotte is het tijd om je voorraadkast weer aan te vullen met de juiste producten, dus producten die passen voor paleo recepten. Zo zul je alleen deze nog maar gebruiken! Denk aan fruit, gedroogd vlees, cacaopoeder, baking soda, kokosolie, eieren en ga zo maar door. In de vriezer kun je vis, vlees, fruit en groentes leggen. Er is van alles wel een versie te maken die past in dit dieet! Gezonde voeding zorgt bovendien voor een gezonde geest.

Wie is Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren is het brein achter ‘Paleo Nederland’. Met meer dan 10 jaar ervaring in het delen van informatie over zijn interesses, waaronder superfoods, webwinkels en professionele richtlijnen voor online bedrijven, wordt de kennis die hij vergaarde gebruikt om een ​​grote gemeenschap op te bouwen rondom Paleo. Diens hoop is dat hij zijn bijdrage aan een gezonde levensstijl door middel van paleo kan blijven verspreiden. Met ongeveer 1 miljoen mensen met diabetes en 60% van de bevolking met overgewicht, is dit naar zijn mening echt noodzakelijk; daarom streeft Mitchel ernaar om 100.000 mensen aan de paleo te krijgen!

Alle Paleo kookboeken van Mitchel van Duuren

101 Paleo recepten

Voor mensen die het Paleodieet volgen, is 101 Paleo Recepten het perfecte kookboek. De recepten in het boek zijn ontworpen om de stofwisseling te verhogen en maximaal vetverbranding te stimuleren. Alle gebruikte ingrediënten zorgen eerder voor een verzadigd gevoel dan voor uithongering, wat maakt dat dit boek zo populair is! Dit bestseller receptenboek bevat alles, van ontbijtrecepten tot toetjes, en alles daartussenin.

Super simpel Paleo compleet met smoothies en juices

Dit kookboek biedt eenvoudige, betaalbare Paleo-recepten voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke manier om dagelijks Paleo te volgen. Het boek bevat 242 pagina’s met recepten afkomstig uit de categorieën ontbijt, lunch, snacks, avondeten, toetjes, juices en smoothies. Zowel beginners als meer ervaren lezers zullen veel ideeën uit het boek halen voor hun Paleo voeding.

De Paleo revolutie

De Paleo revolutie is de perfecte handleiding naar snel vetverlies, ongekend veel energie en een beter leven. Als je de stappen uit de Paleo Revolutie volgt, zul je al snel merken dat je meer energie hebt, beter in je vel zit en zelfs een kleinere broekmaat nodig hebt. Dit zijn slechts enkele van de vele positieve bijwerkingen die mensen ervaren wanneer ze het boek De Paleo Revolutie gebruiken.

Paleolicious

Bent u op zoek naar de perfecte Paleo-recepten voor elke maand van het jaar? Bij Paleolicious vind je precies wat je nodig hebt. Wij hebben gebruik gemaakt van een thematische aanpak en binnen bepaalde thema’s zijn er 15 simpele recepten ontwikkeld die je keer op keer graag gaat proberen. De thema’s zijn gebaseerd op de veel voorkomende vragen die we bij Foodie op dagelijkse basis binnenkrijgen. Geniet van dit boek met een verzameling van de beste recepten door ons team met passie voor Paleo, en stel je grenzen verder dan ooit tevoren!

15 minuten Paleo

Wil je genieten van heerlijke Paleo recepten binnen 15 minuten? Dan is 15 Minuten Paleo precies wat je zoekt! In dit prachtig vormgegeven receptenboek vind je een breed scala aan smakelijke en gezonde Paleo maaltijden, snacks en zelfs toetjes die in slechts 15 minuten te bereiden zijn. De recepten zijn onderverdeelt in categorieën als ontbijt, lunch, sauzen, soepen en salades, diner en paleo rijst & pasta. Geniet van het gemak van deze snelle Paleo recepten voor meer energie, vet verlies en een betere gezondheid!

Gerelateerde berichten

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn