Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oxytocine het knuffelhormoon geeft die blos

Oxytocine het knuffelhormoon

Oxytocine het knuffelhormoon

Het hormoon oxytocine het knuffelhormoon is vooral actief in seksuele activiteit bij zowel mannen als vrouwen. Voor mannen vergemakkelijkt oxytocine goede erecties; en voor zowel mannen als vrouwen bevordert het een gevoel van verbondenheid en vertrouwen.

Oxytocine helpt mensen zich sterker verbonden te voelen met de mensen die belangrijk voor hen zijn in hun leven, en kan zelfs genereuzer zijn voor anderen om hen heen. Het is een van de belangrijke manieren waarop seksuele activiteit emotionele genezing kan bevorderen.

De gunstige effecten van oxytocine kunnen zelfs worden waargenomen bij het omkeren van een angstig, gestresst of depressief gevoel. Dit gevoel van ontspanning is vooral belangrijk voor vrouwen om hen in staat te stellen hun seksuele opwinding op te bouwen.

Oxytocine het knuffelhormoon dat je doet je blozen

Seks is echt genezing werkend en niet alleen op emotioneel, maar ook op fysiek vlak. Dit is één van de redenen waarom ik pleit voor regelmatige seksuele activiteiten.  Gewoon omdat dit bijdraagt aan uw algehele gezondheid en welzijn. Als je bevredigende seks hebt, zet je je lichaam in op een manier om je hormonen in balans te houden en je in het algemeen gelukkig te laten voelen. Eén van de meest verbazingwekkende dingen over oxytocine zijn de positieve effecten op de cellen en weefsels van uw lichaam. Toenemende niveaus van oxytocine verbeteren de kwaliteit en de functie van spierweefsel. Het is gebleken dat het spierweefsel herstelt tot jonger niveau van beschadigde spieren evenals spierweefsel van oudere tot jongere individuen. Hierdoor wordt spierweefsel jonger en sterker.

Oxytocine het knuffelhormoon maakt je jonger

Eén van de meest verbazingwekkende dingen over oxytocine zijn de positieve effecten op de cellen en weefsels van uw lichaam. Toenemende niveaus van oxytocine verbeteren de kwaliteit en de functie van spierweefsel. Het is gebleken dat het spierweefsel herstelt tot jonger niveau van beschadigde spieren evenals spierweefsel van oudere tot jongere individuen. Hierdoor wordt spierweefsel jonger en sterker. Oxytocine helpt ook de wondgenezing te verbeteren door het immuunsysteem te verbeteren.

Oxytocine wordt verhoogd door huid-op-huid contact

Bij de mens wordt de oxytocine-circulatie verhoogd door contact met de huid, vooral over de buik en borst. Tijdens het voorspel kan strelen de niveaus van oxytocine aanzienlijk verhogen, waardoor het voorspel zo goed werkt voor opwinding. Oxytocine wordt binnen enkele minuten gemetaboliseerd, daarom is continue stimulatie het beste. Oxytocine komt ook vrij in grote hoeveelheden op het moment van het orgasme en is onderdeel van wat bijdraagt aan het kalme, slaperige gevoel dat volgt.

Tot slot: Seksblos is een resultaat van oxytocine

Bij zwangere vrouwen moedigt oxytocine de afgelaten melkreflex aan door de bloedsomloop naar de slagaders in de borstkas te verhogen. Dit is hetzelfde effect als seks blozen bij een orgasme bij vrouwen, wat kan worden gezien als een roze of rode blos van de huid over de bovenkant en het midden van de borstkas. Seks blozen kan een aanwijzing zijn voor een oxytocine-piek rond het orgasme, hoewel het niet in alle gevallen aanwezig is.

Oxytocine-afgifte wordt versterkt met stimulatie van de baarmoederhals ook, wat kan verklaren waarom sommige vrouwen echt dol zijn op het hebben van diepe stimulatie bij de geslachtsgemeenschap. Dus denk eraan om veel contact met de huid te geven tijdens het voorspel en ga voor seks zo diep en intens dat het je doet blozen (van oxytocine!).

Mis je oxytocine? Dan is hier de oplossing!

5/5

Hoe zou het zijn om ècht in jezelf te geloven?

Om een Blijvend Zelfvertrouwen te hebben dat je nooit in de steek laat?

Om niet meer bang te zijn voor de mening van andere mensen – maar gewoon te doen wat jij wilt?

Hoe zou het voelen om niet meer zenuwachtig te zijn, maar rustig, kalm en vol vertrouwen in jezelf?

Je zelfvertrouwen heeft een enorme invloed op elk gebied in je leven: je geluk, je relaties, je carrière en je gezondheid.

Zelfvertrouwen is de basis van een gelukkig leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn