Just Remember: You Can’t Climb The Ladder Of Success With Your Hands In Your Pockets

Eddy Auteur

Hallo, mijn naam is Eddy en ik ben een trotse Gentenaar die geboren en getogen is in deze mooie stad. Als Leeuw-sterrenbeeld ben ik een echt zonnekind en hou ik van het leven. Ik ben ook een familieman en vader van 4 prachtige dochters.

Een gezonde lifestyle is voor mij een belangrijk aspect van het leven. Als auteur van SlankerLevenPlan deel ik graag mijn kennis en ervaring over de beste manieren om een gezonde lifestyle te bereiken. Het geeft me enorm veel voldoening om andere mensen te helpen en hun motivatie te versterken.

In mijn vrije tijd geniet ik van verschillende hobby’s, waaronder snooker, schaken, bodyweight training en karate. Ik heb lang gezocht naar de juiste manier van fitnessen, maar uiteindelijk heb ik iets gevonden dat perfect past bij de natuur van de mens: bodyweight training.

Ik hoop dat deze korte beschrijving je een idee geeft van wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik sta altijd open voor nieuwe vriendschappen en interessante gesprekken!

Regeltjes die voor mij heel belangrijk zijn en deel uitmaken van mijn leven.

  • Trust Yourself: Ik geloof dat het belangrijk is om te vertrouwen op jezelf en je eigen intuïtie. Het is soms makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je in staat bent om te vertrouwen op jezelf, kun je de wereld aan.

  • Break Some Rules: Regels zijn er om gebroken te worden, toch? Ik geloof dat het soms nodig is om buiten de gebaande paden te treden en je eigen weg te vinden. Dit kan tot geweldige dingen leiden.

  • Don’t Be Afraid To Fail: Fouten maken hoort bij het leven en kan een waardevolle les zijn. Ik geloof dat we ons niet moeten laten tegenhouden door de angst om te falen. Als we ons best doen en ons inzetten, kunnen we onszelf verrassen met wat we kunnen bereiken.

  • Ignore The Naysayers: Er zullen altijd mensen zijn die ons proberen te ontmoedigen of vertellen dat we iets niet kunnen. Ik geloof dat het belangrijk is om deze mensen te negeren en ons te concentreren op onze eigen doelen en dromen.

  • Work Like Hell: Hard werken is de sleutel tot succes. Ik geloof dat als we ons best doen en ons inzetten voor wat we willen bereiken, we het kunnen bereiken.

  • Give Something Back: Ik geloof dat we onze successen moeten delen en terug moeten geven aan de gemeenschap. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk, donaties of het delen van kennis en ervaring, het is belangrijk om iets terug te geven aan anderen.