Les Creuset Hapjespan Les Forgées kopen

Les Creuset Hapjespan Les Forgées

Les Creuset Hapjespan Les Forgées

Deze Les Creuset Hapjespan is geschikt voor elk type warmtebron en is een echte aanvulling in uw keuken. Met deze Les Creuset pan zal u snel en zorgeloos gerechten op tafel hebben staan. Deze pan is geschikt voor het bereiden van maaltijden van vier tot zes personen. Er kunnen allerlei verschillen gerechten in gemaakt worden, denk hierbij aan vlees en vis maar ook aan eenpansgerechten. De pan is voorzien van een handige anti-aanbaklaag waardoor sauzen en restjes makkelijk loskomen. Le Creuset zorgt voor hoogwaardige kwaliteit producten, zo ook deze hapjespan met een diameter van 30 centimeter.

Gelijkmatige warmteverdeling

Een andere naam voor de hapjespan is een sauteerpan of een hoge koekenpan. De verschillende benamingen zegt al iets over de veelzijdigheid van de pan. Je kan er namelijk allerlei verschillende gerechten in bereiden. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium wat zorgt voor een lichte maar stevige pan. Dit zorgt ook voor een gelijkmatige warmteverdeling en het voorkomen van kromtrekken van de pan. Er zit een handige roestvrijstalen handgreep aan waar je de pan veilig mee van het vuur haalt. De PFOA-vrije anti-aanbak laag zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens het gebruik van de pan.

Te gebruiken op elke type warmtebron

Deze sauteerpan van Le Creuset kan net als de meeste pannen van hun collectie gebruikt worden op elk type warmtebron. Zo is de pan te gebruiken op een gas, halogeen, keramische en elektrische kookplaat, maar ook op inductie. Hiernaast kan de pan in de oven gebruikt worden, hij is hittebestendig tot 260 graden. Deze hapjespan is enorm duurzaam en makkelijk schoon te maken doordat hij vaatwasserbestendig is. Le Creuset staat bekend om hun hoogwaardige producten en bieden levenslange garantie op hun pannen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn