Search
Close this search box.

Le Creuset Zwarte Kurkentrekker/Capsulesnijder kopen

Le Creuset Zwarte Kurkentrekker Capsulesnijder

Le Creuset Zwarte Kurkentrekker/Capsulesnijder

Met de Le Creuset zwarte kurkentrekker trek je moeiteloos elke kurk uit een fles. De kurkentrekker is voorzien van een ergonomische handgreep die zorgt voor een goede grip. Deze Le Creuset LM250 maakt gebruik van een hefboomtechniek zodat je elke kurk met één simpele beweging uit de fles trekt. Dit product is dus een echte aanwinst voor wijnliefhebbers, oftewel ideaal voor jezelf maar ook als cadeau voor een ander. De kurkentrekker is gemaakt van metaal en RVS wat hem zeer stevig maakt. Hiernaast wordt hij geleverd met een capsulesnijder, zodat je eventuele capsules van flessen wijn kunt doorsnijden.

Moeiteloos de kurk uit de fles

Het hefboomsysteem van deze Le Creuset zwarte kurkentrekker zorgt ervoor dat je eenvoudig met één enkele beweging de fles ontkurkt. Hierdoor geniet je, zonder al te veel moeite, snel van een heerlijk glaasje wijn.

Deze techniek zorgt er ook voor dat de spiraal vloeiend in de kurk glijdt en de kurk niet wordt beschadigd. De kurkentrekker en capsulesnijder komen in een stijlvolle zwarte kleur en hebben een modern design.

Ze zijn verpakt in een aantrekkelijke geschenkverpakking, waardoor het een ideaal cadeautje voor elke wijnliefhebber is. Het product is licht in gewicht en makkelijk hanteerbaar.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn