Le Creuset Stoneware Serviesset Kopen

Le Creuset Stoneware Serviesset Kopen
Inhoud van dit artikel

Le Creuset Serviesset Stoneware 16-delig

Dit kersenrode servies set van Le Creuset bestaat uit zestien onderdelen en zorgt voor een kleurrijk gedekte tafel. Hiermee maak je het diner net wat sfeervoller. Het servies is gemaakt van hoogwaardig aardewerk dat niet snel zal breken of beschadigd zal raken.

Hiernaast kunnen ze in de magnetron en oven gebruikt worden. Deze set is geschikt voor een diner met vier personen en bestaat uit vier dinerborden, vier ontbijtborden, vier pastaborden en vier ontbijtkommen. Hiermee verzorg je dus een volledige dag sfeervolle maaltijden! 

Stevig aardewerk

Le Creuset gebruikt stoneware dat gemaakt wordt van klei met een fijne korrel, dit zorgt voor een hele hoge dichtheid. Het stoneware is gebakken op een hele hoge temperatuur waardoor het een stuk steviger is dan normaal aardewerk. Zo zal dit servies niet zomaar kapot gaan en heb je er lang plezier van.

Hiernaast zijn de borden vaatwasserbestendig. De set kan gebruikt worden voor het ontbijt, de lunch, het diner of voor het serveren van maaltijden. Dit serviesset komt in een kleurrijke kersenrode kleur.

Samenstelling serviesset

Le Creuset Stoneware Serviesset Kopen

Dit serviesset van Le Creuset is bestemd voor vier personen. Het bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 4x een ontbijtbord met een diameter van 22 centimeter
  • 4x een dinerbord met een diameter van 27 centimeter
  • 4x een pastabord met een diameter van 22 centimeter
  • 4x een kom met een diameter van 15 centimeter

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.