Le Creuset Signature Braadpan Kopen

Hoge stoof/braadpan van Le Creuset
Inhoud van dit artikel

Hoge stoof/braadpan van Le Creuset

Deze kersenrode stoof/braadpan is ideaal voor het bereiden van stoofschotels. De hoge vorm zorgt ervoor dat er veel ruimte (4,2 liter) is voor een heerlijk gerecht. De pan is geschikt voor elk type warmtebron, waardoor het voor elk huishouden een aanwinst is.

Deze braadpan is voorzien van een hermetisch afsluitende deksel om een gelijkmatige warmte te behouden. Hiernaast zit er een RVS knop op die bestand is tegen elke oventemperatuur.

De stoofpan van Le Creuset is voorzien van een ultra gladde binnenkant zodat hij gemakkelijk te onderhouden is en zelfs vaatwasser bestendig is. De ergonomische handvaten zorgen ervoor dat je de pan makkelijk van het vuur haalt.

Le Creuset Signature Braadpan is geschikt voor elk type warmtebron

Deze stoof/braadpan is geschikt voor elk type warmtebron, zo kan je hem gebruiken op een gasfornuis, maar is hij ook geschikt voor elektrisch, halogeen, inductie en keramisch gebruik.

Je kunt de pan ook in de oven zetten om gerechten te bereiden. Door zijn hoge en grote vorm kan je gerechten bereiden voor de hele familie. De pan houdt warmte lang vast en zorgt voor een gelijkmatige verdeling.

Deze veelzijdige pan is gemaakt van gietijzer en komt in een mooie kersenrode kleur. De diameter van deze ronde pan is 24 centimeter en de stoofpan van Le Creuset heeft een levenslange fabrieksgarantie.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn