Zoek
Sluit dit zoekvak.

Le Creuset Sauteerpan met deksel kopen

Le Creuset Sauteerpan met deksel

Le Creuset Sauteerpan met deksel

De sauteerpan van Le Creuset zorgt voor het bereiden van heerlijke gerechten en kan gebruikt worden op elk type warmtebron, ook op inductie.

De Les Forgées sauteerpannen komen met twee ergonomische RVS handgrepen die niet warm worden tijdens het koken, hierdoor kunt u hem veilig vastpakken en van het vuur halen. De pan is voorzien van een PFOA-vrije anti-aanbaklaag en wordt geleverd met een glazen deksel.

De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat sauzen makkelijk loskomen en je de pan simpel schoonmaakt. Deze Le Creuset pan zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling zodat je optimaal gerechten bereid en serveert.

De Les Forgées sauteerpannen zijn gemaakt van duurzaam materiaal die lang meegaan

Geschikt voor elke warmtebron

De Les Forgées sauteerpannen zijn gemaakt van duurzaam materiaal die lang meegaan. Deze sauteer pan is gemaakt van aluminium en is voorzien van roestvrijstalen handvatten.

Dankzij de antiaanbaklaag en het feit dat de pan vaatwasser bestendig is maakt u de pan eenvoudig schoon. Hij is geschikt voor elke warmtebron, zowel halogeen, gas, elektrisch, keramisch als inductie.

Ook kan hij gewoon gebruikt worden in de oven tot 220°C. De bijgeleverde deksel zorgt voor het goed warmhouden van de gerechten. De pan heeft een inhoud van 3,2 liter, een breedte van 29 centimeter en een hoogte van 10 centimeter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn