Zoek
Sluit dit zoekvak.

Le Creuset RVS pannenset Magnetik 5-delig kopen

Le Creuset RVS pannenset Magnetik 5 delig

Le Creuset RVS pannenset Magnetik 5-delig

Le Creuset RVS pannenset Magnetik 5 delig

De pannenset van Le Creuset Magnetik bevat vijf verschillende pannen die allen gemaakt zijn van roestvrijstaal. Hiermee maakt u heerlijke gerechten, zoals een maaltijdsoep, groenten, sauzen of curry’s. De pannenset bestaat uit vier kookpannen en een steelpan. Alle pannen worden snel opgewarmd, waardoor je binnen een handomdraai de lekkerste gerechten op tafel hebt staan. Ze zijn opgebouwd uit drie lagen, namelijk twee roestvrijstaal lagen aan de buitenzijde en een aluminium laag aan de binnenzijde. Dit zorgt onder andere voor een gelijkmatige warmteverdeling en het zorgt ervoor dat het eten lang warm blijft.

Geschikt voor elk type warmtebron

Dankzij het gebruik van RVS is deze pannenset te gebruiken op iedere warmtebron, zowel op keramische, elektrische, halogeen en gas kookplaten als op inductie. De pan wordt snel opgewarmd en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. De pannen zijn voorzien van verschillende groottes en inhoud, zodat je verschillende gerechten kan bereiden. Alle pannen zijn geschikt om in de vaatwasser te zetten en hebben een losse deksel. De pannen zijn vingerafdrukvrij door de matte en geborstelde buitenkant.

5-delige Le Creuset RVS Magnetik pannenset

De Magnetik pannenset bevat alle onderdelen voor het bereiden van heerlijke gerechten. De volgende pannen zitten in de pannenset:

  • Kookpan met diameter van 18 centimeter en inhoud van 2,3 liter
  • Kookpan met diameter van 20 centimeter en inhoud van 4 liter
  • Lage kookpan met diameter van 20 centimeter en inhoud van 4 liter
  • Kookpan met diameter van 24 centimeter en inhoud van 6 liter
  • Steelpan met diameter van 16 centimeter en inhoud van 1,9 liter

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn