Search
Close this search box.

Le Creuset Pannenkoekenpan Les Forgées kopen

Le Creuset Pannenkoekenpan Les Forgées

Le Creuset Pannenkoekenpan Les Forgées

De Forgées Le Creuset Pannenkoekenpan is ideaal voor het bakken van heerlijke pannenkoeken en crêpes. Dankzij de stevige PFOA-vrije anti-aanbaklaag zullen de pannenkoeken niet blijven plakken aan de pan. De pan is gemaakt van gesmeed aluminium wat zorgt voor een stevige maar lichte pan, die makkelijk in gebruik is. De pan is voorzien van een roestvrijstalen handgreep die niet heet wordt tijdens het bakken van de pannenkoeken. Zo pak je de pan veilig van het vuur om de pannenkoek te draaien. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen en je kan er vetstofvrij mee bakken.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De pannenkoekenpan van Le Creuset is geschikt om te gebruiken bij elk type warmtebron. Of je nou een elektrische kookplaat of inductie hebt, met deze pannenkoekenpan zorg jij voor heerlijke pannenkoeken. De diameter van 28 centimeter zorgt voor grote ronde pannenkoeken. Na het bakken kan je de pan makkelijk reinigen, want de pan is vaatwasser bestendig en voorzien van een anti-aanbak laag zodat eventuele resten makkelijk los komen. Zo kan je met deze pannenkoekenpan snel en zorgeloos aan de bak!

Vetstofvrij bakken

De Les Forgées pannenkoekenpan van Le Creuset is voorzien van een gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat je zonder de toevoeging van vetstof kunt bakken. Le Creuset staat bekend om zijn unieke en hoogwaardige producten. Zo zijn de pannen voorzien van handige specificaties, zoals de roestvrijstalen handgrepen, om het kookplezier en kookgemak te verhogen. Hiernaast zijn de pannen, net als deze pannenkoekenpan, vrijwel altijd te gebruiken op ieder type warmtebronnen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn