Le Creuset Koekenpan met houten handvat kopen

Le Creuset Koekenpan
Inhoud van dit artikel

Gietijzeren koekenpan met houten handgreep van Le Creuset

Deze klassieke koekenpan van Le Creuset is gemaakt van gietijzer en komt met een houten handgreep. De koekenpan is geschikt voor elk type fornuis, waardoor hij voor elk huishouden een goede aanwinst is. Er zit een extra handgreep aan de voorkant van de pan, hiermee haal je hem makkelijk van het vuur om hem vervolgens naar de eettafel te verplaatsen.

De houten steel zorgt voor een traditionele klassieke uitstraling en staat goed bij de oranjerode kleur van de pan. Le Creuset is al jaren expert in het ontwerpen van gietijzeren pannen waardoor een optimale kwaliteit wordt gegarandeerd. Je zult met deze koekenpan veel kookgemak ervaren en heerlijke gerechten bereiden!

Koekenpan Le Creuset

Deze gietijzeren koekenpan van Le Creuset is te gebruiken bij elke type warmtebron, zowel elektrisch, gas, keramisch, halogeen en inductie.

Door zijn gietijzeren materiaal zorgt deze pan voor een goede warmteverdeling, zodat je bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek, groentesaus of omelet erin bereid. De diameter van deze oranjerode koekenpan is 26 centimeter.

De pan mag absoluut niet in de vaatwasser, want dit kan de pan beschadigen. Wel kan de pan makkelijk met de hand afgewassen worden. Hiervoor heb je een mild sopje nodig en dien je ervoor te zorgen dat de houten handgreep zo min mogelijk nat wordt.

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Dat het merk Le Creuset wereldwijd gevierd wordt valt niet te ontkennen. Ontstaan na een ontmoeting met de beroemde kok Auguste Escoffer ergens in de vroege Jaren 1920. Met het gerecht coq au vin in het achterhoofd begon er een samenwerking tussen Armand Desaeger een ingenieur en Aubecq een email specialist. In 1925 werd de eerste geëmailleerde cocotte van Le Creuset geboren. De geboorte van de vurige oranje kleurige cocotte zou het handelsmerk worden.
Intermitterend vasten
Afslanken

Wat is intermittent vasten

Alles wat u moet weten over intermitterend vasten Intermitterend vasten is eigenlijk met tussenpozen maaltijden overslaan. De Engelse term Intermittent Fasting wordt gebruikt in de

Verder lezen »