Le Creuset Koekenpan met houten handvat kopen

Le Creuset Koekenpan
Inhoud van dit artikel

Gietijzeren Le Creuset koekenpan met houten handgreep

Deze klassieke Le Creuset koekenpan is gemaakt van gietijzer en komt met een houten handgreep. De koekenpan is geschikt voor elk type fornuis, waardoor hij voor elk huishouden een goede aanwinst is. Er zit een extra handgreep aan de voorkant van de pan, hiermee haal je hem makkelijk van het vuur om hem vervolgens naar de eettafel te verplaatsen.

De houten steel zorgt voor een traditionele klassieke uitstraling en staat goed bij de oranjerode kleur van de pan. Le Creuset is al jaren expert in het ontwerpen van gietijzeren pannen waardoor een optimale kwaliteit wordt gegarandeerd. Je zult met deze koekenpan veel kookgemak ervaren en heerlijke gerechten bereiden!

Koekenpan Le Creuset

Deze gietijzeren koekenpan Le Creuset is te gebruiken bij elke type warmtebron, zowel elektrisch, gas, keramisch, halogeen en inductie. Door zijn gietijzeren materiaal zorgt deze pan voor een goede warmteverdeling, zodat je bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek, groentesaus of omelet erin bereid. De diameter van deze oranjerode koekenpan is 24 centimeter. De pan mag absoluut niet in de vaatwasser, want dit kan de pan beschadigen. Wel kan de pan makkelijk met de hand afgewassen worden. Hiervoor heb je een mild sopje nodig en dien je ervoor te zorgen dat de houten handgreep zo min mogelijk nat wordt.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn