Le Creuset Grillplaat kopen

Le Creuset Grillplaat kopen

Le Creuset Grillplaat Kersenrood

De gietijzeren kersenrode grillplaat van Le Creuset zorgt voor de bereiding van heerlijke gerechten. De grillplaat is erg handig aangezien hij geschikt is voor elke warmtebron.

Je kunt gerechten bereiden die gelijkmatig warm worden en zo optimaal geserveerd kunnen worden. De plaat bevat een geribbeld oppervlakte die ervoor zorgt dat het eten vetarm wordt gebakken en het eten goed dichtgeschroeid wordt.

Hierdoor kun je zowel groenten en aardappels als vlees bereiden in deze grillplaat van Le Creuset Signature. Er zitten ergonomische handvatten aan de grillplaat om deze makkelijk van het vuur te halen en mee te nemen naar de eettafel.

De Le Creuset grillplaat heeft een gelijkmatige warmte verdeling

Door het gebruik van sterk geëmailleerd gietijzer wordt er gezorgd voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Hiernaast zorgt het gietijzer er ook voor dat je de plaat zelf niet meer hoeft in te branden voor gebruik.

De Le Creuset Signature grillplaat komt in een mooie kersenrode kleur en is 30 bij 27 centimeter. Je kunt de grillplaat na gebruik eenvoudig en veilig in de vaatwasser zetten.

De grillplaat is geschikt voor gas, inductie, elektrisch, halogeen, keramisch en kan ook gebruikt worden in de oven en op de barbecue. Zo is deze grillplaat van Le Creuset de ideale aanvulling in uw keuken!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn