Le Creuset Gietijzeren Wokpan kopen

Le Creuset Gietijzeren Wokpan

Le Creuset Gietijzeren Wokpan Balti Dish

De Balti Dish Wokpan van Le Creuset is een uitstekende toevoeging aan jouw kookgerei. Hiermee bereid je heerlijke Balti gerechten, afkomstig uit Noord-Pakistan. Balti gerechten bestaan uit gemarineerd vlees, groenten en specerijen. Deze wokpan maakt het mogelijk om dit gerecht optimaal te bereiden om vervolgens eenvoudig te serveren door de wokachtige vorm.

De Le Creuset wokpan is gemaakt van gietijzer, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld, voedingsstoffen optimaal worden behouden en het eten lang warm wordt gehouden. Deze Balti Dish wokpan kan gebruikt worden op elk type warmtebron, zelfs op inductie en in de oven.

Bereid heerlijke Balti gerechten

Met deze gietijzeren wokpan bereid je smaakvolle Balti gerechten die je het beste serveert met een stuk naan ernaast. Een Balti gerecht heeft wat weg van een Indiase curry.

Handige handvaten

Dankzij de handige handvatten haal je de pan eenvoudig van het vuur om hem vervolgens op de eettafel te zetten. De pan is voorzien van een anti-aanbaklaag en is vaatwasser bestendig. De diameter van de Le Creuset wokpan is 24 centimeter en hij heeft een inhoud van 2,7 liter. Het product is dankzij het gietijzer zeer duurzaam en energiebesparend, doordat het herbruikbaar is en de warmte langdurig behoudt.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn