Le Creuset Fluitketel kopen

kersenrode fluitketel

Kersenrode fluitketel van Le Creuset

Deze fluitketel kopen zorgt met zijn duidelijke fluit en rode design voor een nostalgische sfeer. De fluitketel van Le Creuset is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal, wat hem sterk maakt en ervoor zorgt dat het water lang warm blijft.

Er kan maar liefst 2,1 liter water in gekookt worden. Hierdoor kan je minimaal 6 grote koppen van theewater voorzien. Tijdens het koken zal de handgreep koel blijven zodat je hem veilig van het vuur kunt pakken zonder je handen te verbranden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je het fluitje van de ketel kwijt zult raken, deze zit namelijk vast in de ketel.

Kersenrode fluitketel van Le Creuset heeft een grote tuit

De fluitketel is voorzien van een handige grote opening om de ketel eenvoudig te vullen met een grote hoeveelheid water. Hiernaast is deze opening ook handig om de ketel schoon te maken.

De fluitketel is niet vaatwasser bestendig en zal dus met de hand afgewassen dienen te worden. De kersenrode kleur van deze ketel zorgt voor een klassieke traditionele uitstraling. De fluitketel is 28 centimeter lang, 21 centimeter breed en 25 centimeter hoog en weegt 2 kilogram.

Hij is geschikt voor alle type warmtebronnen, zowel elektrisch, gas, halogeen, inductie en keramisch. Hierdoor geniet ook jij met deze fluitketel van Le Creuset van een heerlijke kop thee.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn