Le Creuset bakvormen kopen

le creuset bakvorm
Inhoud van dit artikel

Bakvorm met anti-aanbak laag van Le Creuset

Als je een echte bakliefhebber bent dan is deze bakvorm niet te missen in je assortiment. De bakvorm van Le Creuset is zo ontworpen dat je eenvoudig heerlijke cakes bereid. Door de klassieke rechthoekige vorm met grote afmetingen bezorg je iedereen van de familie een glimlach.

Deze bakvorm is erg gebruiksvriendelijk en is voorzien van hittebestendige siliconen grepen om de cakevorm uit de oven te halen. Hiernaast heeft deze bakvorm van Le Creuset een antiaanbaklaag aan de binnen- en buitenzijde van de vorm, zodat de cake makkelijk uit de vorm gehaald wordt.

De bakvorm van Le Creuset heeft geen last van vervorming

Met deze bakvorm heb je geen last van vervorming, de bakvorm is namelijk bestand tegen temperaturen tot 240°C en zorgt voor een goede verdeling van de warmte.

De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de vorm lang meegaat en het merk geeft levenslange garantie op al hun bakvormen. Het is aan te raden de bakvorm met de hand af te wassen na gebruik.

De vorm is gemaakt van koolstofstaal en is 30 cm lang, 11,5 cm breed en 7,5 cm hoog. Door zijn gelijkmatige verdeling en grote afmetingen kan deze vorm ook gebruikt worden om een brood in te bakken.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn