Search
Close this search box.

Le Creuset 2-traps Kelnersmes WT-110 kopen

Le Creuset 2-traps Kelnersmes WT-110

Le Creuset 2-traps Kelnersmes WT-110

Het kelnersmes van Le Creuset is ontworpen om op een simpele maar nette manier kurken te verwijderen. Hiervoor zit er een dubbele hefboom op het mes om de kurk in twee stappen te verwijderen uit de fles. Dit zorgt ervoor dat de kurk makkelijk verwijderd wordt, er geen stukjes kurk in de wijn belanden en de kurk mooi heel blijft. Het kelner mes WT-110 is gemaakt in echt hout, wat zorgt voor een gave uitstraling. Hiernaast is hij voorzien van een gekartelde capsulesnijder zodat je deze eenvoudig wegsnijdt. Dit mes is een echte aanvulling om in je keuken te hebben!

Eenvoudige hefboomtechniek

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan is dit mes met elegant design echt een aanwinst! Le Creuset staat bekend om zijn hoogwaardige producten, waar dit Le Creuset 2- traps kelnersmes WT-110 zeker toebehoort.

Er wordt gebruik gemaakt van een eenvoudige hefboomtechniek zodat je de kurk gemakkelijk uit de fles verwijderd. Het mes komt in een compact formaat zodat je hem goed kan opbergen.

Er zit een geïntegreerde dopopener voor flessen in het mes verwerkt. Verder is het kelnersmes licht in gewicht, 150 gram, en makkelijk hanteerbaar. Hij is gemaakt van roestvrijstaal wat betekent dat hij lang meegaat. Wil je een goede ontkurker ga dan voor een Le Creuset 2-traps Kelnersmes.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn