Kokosnoot makronen

Makarons van de kokosnoot
Inhoud van dit artikel

Kokosnoot makronen zijn een echte eiwit bom

Makarons van de kokosnoot

De kokosnoot makronen bitterkoekjes zijn een echte eiwit bom! Zij zijn dus perfect geschikt als een post – work-out snack, maar ook op een ander moment van de dag. Bovendien wordt van het vet in kokosnoten gezegd dat ze een positief effect hebben op de hersenen.

5/5

Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten

 • 200 gr kokos vlokken
 • 4 eiwitten
 • 1 eetlepel amandel of cashew crème (Ongezoet, zonder toevoegingen)
 • 1 theelepel honing
 • 1 snufje zout

Bereiding

 1. Verwarm de oven tot 150 ° C ( 302 ° F , convectie ).
 2. Klop de eiwitten en voeg een snufje zout toe.
 3. Voeg kokos vlokken, amandelen of cashewnoten, room en honing toe.
 4. Meng voorzichtig.
 5. Vorm met je handen of een eetlepel 24 ballen van ca . 3 cm, leg ze op een bakpapier bedekte bakplaat en leg ze zachtjes op de bakplaat.
 6. Bak op het middelste rek voor ongeveer 25 minuten, tot ze bruin beginnen te worden.

Nog meer snacks

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »
WAT IS EEN DEPRESSIE BIJ OUDEREN EN SENIOREN
Gezondheid

Wat is een depressie bij ouderen en senioren

Depressie bij ouderen. Heb je geen interesse meer in de activiteiten die je vroeger leuk vond? Worstel je met gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid? Vindt u het steeds moeilijker om de dag door te komen? Als dat zo is, ben je niet de enige. Depressie kan iedereen overkomen als we ouder worden, ongeacht onze achtergrond of prestaties. Maar depressie is verre van een onvermijdelijk onderdeel van ouder worden.

Verder lezen »
5 tips om een depressieve tiener te helpen
Gezondheid

Wat is een tiener depressie

Tiener depressie, herken de tekenen en symptomen en help je kind. Tieners hebben te maken met allerlei druk, van de veranderingen in de puberteit tot vragen over wie ze zijn en waar ze passen. Met al deze onrust en onzekerheid is het niet altijd eenvoudig om onderscheid te maken tussen normale groeipijnen bij tieners en depressie. Maar tiener depressie gaat verder dan humeurigheid. Het is een ernstig gezondheidsprobleem dat invloed heeft op elk aspect van het leven van een tiener.

Verder lezen »