Kaas sandwich met vetvrije kaas

vetvrije kaas sandwich
Inhoud van dit artikel

Kaas sandwich met vetvrije kaas bevat zeer weinig vet

Kaas sandwich met vetvrije kaas bevat zeer weinig vet

Vet vrije kaas is één van de meest populaire gerechten onder sporters. Het is rijk aan eiwitten en bevat zeer weinig vet. Gecombineerd met volkoren brood of andere hoogwaardige koolhydraten en wat rauwe groenten is vetvrije kaas de perfecte snack na de training, in de ochtend of wanneer u maar wilt!

5/5

Bereidingstijd: 5 min Portie: 1

Ingrediënten

 • 150 gr vetvrije kaas, bijv: Zwitsers cheddar
 • 4-5 radijsjes
 • 1 handvol radijs bladeren
 • ½ bosje bieslook
 • 1 theelepel mosterd
 • 1 theelepel honing
 • 4 sneetjes volkoren brood

Bereiding

 1. Rooster of toast knapperig brood.
 2. Snijd vetvrije kaas in dunne plakjes.
 3. Was de radijs, dep droog, snijd ze in plakjes.
 4. Pluk de radijs bladeren, grondig wassen en snijd in strepen.
 5. Hak bieslook.
 6. Roer de mosterd en honing.
 7. Bedek twee sneetjes brood met radijs en radijs bladeren.
 8. Bedek met plakjes kaas, verspreid met de honing – mosterdsaus.
 9. Bestrooi met bieslook en bedek met een andere sneetje brood.

Nog meer lekkernij met brood

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.

De Tapasplank van Brood en Plank is een plank die niet mag ontbreken in de keuken. Om de beleving steeds meer bijzonder te maken is Rens verkrijgbaar in de 60 cm – 80 cm en 100 cm. Alle planken zijn voorzien van een laag beschermende minerale olie. Ook deze planken zijn weer handgemaakt met liefde en aandacht in Friesland.
Wat is existentiële angst
Gezondheid

Wat is existentiële angst

Existentiële angst is een gevoel van bezorgdheid Existentiële angst verwijst naar een gevoel van bezorgdheid. Angst of paniek dat kan voortkomen uit de contemplatie van

Verder lezen »
WAT IS EEN DEPRESSIE BIJ OUDEREN EN SENIOREN
Gezondheid

Wat is een depressie bij ouderen en senioren

Depressie bij ouderen. Heb je geen interesse meer in de activiteiten die je vroeger leuk vond? Worstel je met gevoelens van hulpeloosheid en hopeloosheid? Vindt u het steeds moeilijker om de dag door te komen? Als dat zo is, ben je niet de enige. Depressie kan iedereen overkomen als we ouder worden, ongeacht onze achtergrond of prestaties. Maar depressie is verre van een onvermijdelijk onderdeel van ouder worden.

Verder lezen »
5 tips om een depressieve tiener te helpen
Gezondheid

Wat is een tiener depressie

Tiener depressie, herken de tekenen en symptomen en help je kind. Tieners hebben te maken met allerlei druk, van de veranderingen in de puberteit tot vragen over wie ze zijn en waar ze passen. Met al deze onrust en onzekerheid is het niet altijd eenvoudig om onderscheid te maken tussen normale groeipijnen bij tieners en depressie. Maar tiener depressie gaat verder dan humeurigheid. Het is een ernstig gezondheidsprobleem dat invloed heeft op elk aspect van het leven van een tiener.

Verder lezen »