Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inktblauwe eierdopjes van Le Creuset kopen

le-creuset-inktblauw-eierdopje.

Inktblauwe eierdopjes van Le Creuset

In het weekend met de hele familie genieten van een zondags ontbijt? Daarbij kan een heerlijk gekookt eitje niet ontbreken. De inktblauwe eierdopjes van Le Creuset zijn elegant qua design en efficiënt in gebruik.

Deze inktblauwe eierdopjes van Le Creuset  zijn een veilige en goede manier om eieren te serveren. Hiernaast kan je ze ook gebruiken om kleine hapjes te serveren als er visite is. De eierdopjes komen in een simpel blauw design en zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk.

Ze zorgen voor een duurzaam gebruik doordat ze kras- en vlekvrij zijn en niet zullen barsten. Na gebruik kunnen deze eierdoppen eenvoudig schoongemaakt worden doordat ze vaatwasser bestendig zijn.

Eierdopjes gemaakt van hoogwaardig aardewerk

De blauwe eierdoppen van Le Creuset zijn gemaakt van hoogwaardig geglazuurd aardewerk, waardoor ze grote temperatuurverschillen (van -18°C tot 260°C) kunnen weerstaan. Hiernaast zorgt het geglazuurde aardewerk er ook voor dat de dop kleur, – geur- en smaakneutraal is, zodat alleen de smaak van de ei geproefd wordt.

De eierdopjes voldoen aan de strengste voedselvoorschriften zodat ze veilig gebruikt kunnen worden. De inktblauwe kleur van deze eierdoppen van Le Creuset is erg elegant en zorgt voor een fijne en relaxte sfeer aan tafel. De eierdopjes zijn 5,8 centimeter in hoogte, hebben een diameter van 5,2 centimeter en zijn daardoor makkelijk in de kast op te bergen.

Blog Suggestie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn