Hoe Zelfvertrouwen Vergroten En Vertrouwen In Eigen Kunnen Verbeteren

Hoe Zelfvertrouwen Vergroten En Vertrouwen In Eigen Kunnen Verbeteren
Inhoud van dit artikel

Zelfvertrouwen vergroten in 6 stappen

Zelfvertrouwen vergroten als pro, amateur of weekend krijger, zelfvertrouwen heeft iedereen nodig. Iedereen die deelneemt aan competitieve sporten kan problemen hebben met zelfvertrouwen op één of ander moment. Nog meer dan rauw talent je niveau van vertrouwen en geloof in jezelf kan bepalen of je slaagt of faalt. Zelfvertrouwen wordt in de loop van de tijd opgebouwd. Als je merkt dat die van jou ontbreekt, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen.

De 6 stappen voor meer zelfvertrouwen

1. Situatie analyse

Analyseer je situatie en vraag jezelf af waarom je geen vertrouwen hebt. Om de oorzaak van het probleem te vinden, kan dit vaak helpen. Mensen kunnen zelftwijfel ondervinden wanneer er geen goede gegronde reden is.

2. Neem wat meer beweging

Verbeter je fysieke conditie. De beste atleten ter wereld spenderen ontelbare uren om hun fitnessniveau te verbeteren. Door te werken aan je kracht, uithoudingsvermogen en kundigheid, omdat het betrekking heeft op je specifieke sport, kun je tijdens de hitte van een game meer zelfvertrouwen krijgen. dat je het fitnessniveau hebt om te concurreren met de besten.

3. De ontoereikende voorbereiding

Oefen, oefenen en dan nog meer oefenen. Een reden voor twijfel aan jezelf is een ontoereikende voorbereiding. Trek extra tijd uit voor de vaardigheden die je nodig hebt voor je sport totdat je je zelfverzekerd voelt in elk spel of elke strategie. Als je bijvoorbeeld een tennisspeler bent en nadat je een oefenwedstrijd hebt gespeeld met een vriend of coach, gebruik je de bal-machine om meer aan je voorhand en backhand te werken.

4. Visualisatie als krachtige motor

Stel je voor dat je slaagt in je sport. Visualisatie is een krachtige motor als het gaat om zelfvertrouwen te vergroten. Wanneer je jezelf mentaal voor de geest haalt bij het maken van een shot, voel je de kracht door je lichaam en geest stromen. Houd dat gevoel vast en neem het mee naar het spel.

5. Het positieve woordje of zinnetje

Maak een positief woord of een korte zin die je tegen jezelf kunt zeggen als je twijfels hebt. Het woord kan je uit je negatieve gedachtepatronen halen en je eraan herinneren dat je capabel en sterk bent. Dit kan je zelfvertrouwen een boost geven.

6. Trainingspartner als hulp

Zoek een trainingspartner die je kan helpen herinneren aan je mogelijkheden. Een goede trainingspartner zal je specifieke sport begrijpen en in staat zijn je te ondersteunen en op te vrolijken als je zelfvertrouwen aan het dalen is.

Meer weten? Lees verder...

In korte tijd je zelfvertrouwen terug winnen

Hulp nodig bij het verkrijgen van meer zelfvertrouwen, dan kan en mag ik je de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ aanbieden. Het gaat om de cursus van Frank de Moei, een professional coach van Newstart

De online cursus zelfvertrouwen geeft als doel het bereiken van een gezond zelfvertrouwen. Geen jaren nodig om zelfvertrouwen te ontwikkelen!

Ontzettend veel tijd en energie gespaard met deze cursus. Stap voor stap begeleid worden door Frank De Moei. Mensen die cursist worden hebben het geloof in zichzelf weer teruggevonden.

Voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen zijn meerdere coaching sessies nodig à € 95,- per sessie. Niet iedereen heeft hiervoor de tijd of het geld, je kan nu deze online cursus zelfvertrouwen volgen voor een fractie van de prijs!

12 weken lang krijg je wekelijks een les (per e-mail) de lessen geven je informatie en inzicht.

Bij aanschaffen van de cursus ontvang je 3 extra e-boeken.

Dit is een resultaatgerichte cursus: een systematische, praktische èn effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten.

Je ontvangt vragen en opdrachten, deze stellen je in staat om in de praktijk om te zetten wat je leert. Zo merk je direct resultaat bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Als je nu bestelt ontvang je direct deze tijdelijke bonussen

  1. Het e-boek Inzicht in je Kracht!
  2. Het e-boek Je bent prima zoals je bent!
  3. Het e-boek Volg je eigen weg!
  • Je ontvangt de cursus ‘Blijvend Zelfvertrouwen’ en de 3 extra bonussen voor slechts € 49,- terwijl de normale prijs € 189,- is! Waar wacht je nog op?
  • Je krijgt een 30-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico.
  • Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.
5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn