Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het Paleo Kookpakket Receptenboek Van Mitchel Van Duuren

Het Paleo Kookpakket Receptenboek Van Mitchel Van Duuren

Het 101 Paleo Receptenboek Van Mitchel Van Duuren

Het Paleo dieet dat beschreven wordt in het Paleo receptenboek van Mitchel Van Duuren wordt met de dag populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. Men kan zelfs spreken over een echte Paleorevolutie! Bij dit Paleo dieet gaat het voornamelijk om te stoppen met het eten van ongezonde dingen die niet bedoeld zijn voor ons lichaam, waaronder suiker.

Een dieet dat aangesloten is op het idee van de jager- verzamelaar die ontzettend lang geleden leefden. In deze tijd moesten mensen zelf hun eten vangen en moesten zij dus leven van de dieren die zij konden vangen, maar ook van het fruit en andere dingen die er in de buurt groeiden. Ze leefden dus alleen van de natuur, en dat is het idee van dit dieet.

Het grote Paleo receptenboek van Mitchel van Duuren

Mitchel van Duuren kan je er in ieder geval alles over vertellen. Hij schreef een boek over dit dieet waarmee je niet alleen afvalt, maar ook nog eens veel gezonder zal worden en dit straal je dan ook uit. Je zal je lichaam zeker goed doen om niet de onnodige stoffen zoals suiker meer binnen te krijgen. Het boek van Mitchel van Duuren heet ‘101 paleo recepten’. Zelf is Mitchel veel kilo’s afgevallen dankzij dit dieet, en raadt hij het anderen van harte aan.

Dit is dan ook de reden dat hij heeft gekozen voor het schrijven van een boek over dit dieet. Je wilt niet elke dag uitgebreid koken, en met de recepten in dit boek hoeft dat ook zeker niet. Er staan gemakkelijke recepten in met alleen de ingrediënten die passen binnen dit dieet. Het is overigens niet alleen bedoeld voor mensen die willen afvallen, dus als je gezonder wilt gaan eten, is dit boek ook zeker iets voor jou. Het boek staat vol gemakkelijke recepten en je hoeft zeker geen keukenprins- of prinses te zijn om deze recepten klaar te kunnen maken. Je kunt rekenen op resultaten als je eenmaal bent begonnen met dit boek.

Daarbij kun je denken aan natuurlijk het verliezen van gewicht, maar ook het krijgen van meer energie. Die energie krijg je omdat je geen suikers meer binnenkrijgt, die letterlijk de energie uit je trekken. Gezonde voeding hoort je energie te geven. Je zal er bovendien beter uit gaan zien omdat je huid zachter en beter wordt. Je zal minder vaak ziek worden omdat je immuunsysteem een boost heeft gekregen door al het gezonde eten en je krijgt soepelere gewichten.

Ten slotte zullen zelfs je sportprestaties verbeteren en zullen de spieren hierna beter herstellen. Bij dit dieet is het niet nodig om oneindig veel uren in de sportschool door te brengen. Het veranderen van je eetpatroon is ontzettend belangrijk bij het afvallen. Dat is bij dit dieet zeker te zien. Het enige verschil met veel andere diëten: je doet het nu op de gezonde manier. Je lichaam heeft niets anders nodig dan de producten die gebruikt worden bij dit dieet en dat zal je ook merken.

Wat kun je verwachten van dit Paleo receptenboek

Er staan niet alleen maar recepten in voor het diner, maar ook recepten voor de lunch, het ontbijt en natuurlijk mogen de tussendoortjes niet ontbreken. Wat vooral een pluspunt is, is dat je maar weinig tijd hoeft door te brengen in de keuken om de maaltijd klaar te maken. Je hoeft niet de hele avond bezig te zijn om een voedzame maaltijd klaar te maken. Bovendien is het ook voor iedereen mogelijk om deze recepten klaar te maken omdat het gemakkelijk is.

In dit Paleo receptenboek staan 25 recepten voor het ontbijt. 25 recepten voor de lunch. 25 recepten voor het diner en ten slotte 25 recepten als dessert. Je krijgt zelfs nog een bonusrecept waarmee je eindeloos kunt afwisselen. De recepten zullen ervoor zorgen dat je je lekkerder in je vel gaat voelen. Gewicht zult verliezen en je fitter gaat voelen. Eindelijk hoeft je lichaam niet meer allerlei slechte stoffen te verwerken.

Welke producten worden er gebruikt

Wat ook fijn is, is dat er genoeg dingen zijn die je nog wel mag. Bij veel diëten moet je stoppen met allerlei dingen, waardoor je er waarschijnlijk erg tegenop ziet. In dat geval is het dieet totaal niet leuk waardoor je snel zult afhaken. Met het Paleo receptenboek kun je veel afwisselen en is er genoeg dat je nog mag eten, waardoor het ook gemakkelijker is om vol te houden. Qua vlees mag vrijwel alles nog, dus geweldig voor de vleeseters! Ook qua groentes is het gemakkelijker.

Er zijn een aantal die je beter kunt laten staan omdat er relatief veel suiker in zit, maar echt schadelijk zijn ze niet. De producten die je beter kunt laten staan zijn onder andere bieten, pompoen en zoete aardappelen. Koken kun je onder andere doen met olie. Kies in dat geval voor kokosolie, avocado-olie, macademia-olie en ten slotte olijfolie. Als tussendoortje kun je genieten van noten, maar pinda’s en cashewnoten kun je beter vermijden omdat deze nog redelijk vet zijn. De andere noten zijn prima. Ten slotte is fruit natuurlijk ook perfect als tussendoortje. De enige die je beter achterwege kunt laten vanwege de suikers, zijn de bananen.

101 Paleo recepten

Voor mensen die het Paleodieet volgen, is 101 Paleo Recepten het perfecte kookboek. De recepten in het boek zijn ontworpen om de stofwisseling te verhogen en maximaal vetverbranding te stimuleren. Alle gebruikte ingrediënten zorgen eerder voor een verzadigd gevoel dan voor uithongering, wat maakt dat dit boek zo populair is! Dit bestseller receptenboek bevat alles, van ontbijtrecepten tot toetjes, en alles daartussenin.

Blog suggesties

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn