Gezonde dieet tips

Gezonde dieet tips die helpen om slanker te worden
Inhoud van dit artikel

Gezonde dieet tips die helpen om slanker te worden

Als het gaat om een dieet, zal je allerlei gekke en modieuze diëten op de markt terug vinden. Naast de vele diëten lijkt elke soort dieet je alle steun te bieden die je maar kan bedenken.

De dieet-industrie heeft zich ontwikkeld tot alles wat kan helpen om aft e slanken. Van shakes, candy bars en pudding tot pillen en coaching.

Elk item geeft je de belofte dat hun dieet methode de beste is waarmee je het snelst gewichtsverlies mee hebt. 

Maar ik kan je wel vertellen dat het een feit is dat de meeste mensen onder ons het knap lastig hebben om een paar kilo kwijt te raken.

Vier tips die helpen om doelen gemakkelijker te bereiken.

1. Drink veel water

Het kan niet genoeg gezegd worden hoe belangrijk het is om veel water te drinken. Dit om makkelijker je doelen te bereiken. Water hydrateert het lichaam en laat het lichaam ook geloven dat het verzadigt is. Andere dranken hebben niet hetzelfde effect zoals water. 

Zelfs fruitsap bevat suikers en calorieën die je best kan vermijden als het om drank gaat. Een ander feit over veel water drinken tijdens een dieet. Het geeft de huid zijn elasticiteit terug, daardoor zal je na een zwaar dieet met groot gewichtsverlies een hangende huid kunnen vermijden. Ook zorgt het drinken van water voor een gezonde uitziende huid.

2. Stel een doel

Je een doel stellen is één van de belangrijkste dingen die je kan doen tijdens een dieet. Zet je doel hoog, maar toch haalbaar in. Reden daarvoor is dat wanneer je doel hard maar toch haalbaar is, dat je veel minder snel de neiging gaat hebben om op te geven.

Alhoewel, uitdagingen zijn altijd een inspiratie om grootse dingen te bereiken in het leven. Het is leuk een dieet partner te vinden, zo kan je een kleine vrienden competitieve houden. Je kan dit per week of per maand bekijken.  Je doelstelling zal ook makkelijker te bereiken zijn dan wanneer je het totaal alleen doet.

3. Meer gezonde voeding eten

Heb je het twee keer gelezen? Ja eet meer gezonde voeding met een hoog vezel gehalte. Groenten en fruit zijn gezonde voeding en junkfood moet je echt vermijden.

4. Meer bewegen

Hoewel dit een beetje simpel gezegd lijkt voor de meeste, opstaan en bewegen is één van de, zo niet absoluut beste manier om calorieën te verbranden.  De simpele waarheid is dat je om af te slanken, minder calorieën moet eten dan je lichaam nodig heeft. Hoe meer activiteiten je doet, hoe meer calorieën je verbrandt, hoe dichter je bij je doel komt.

De volgende activiteiten zijn goede calorie verbranders

Gezonde dieet tips die helpen om slanker te worden

In de tuin werken, golf, dansen, volleybal, wandelen, touwdansen, spelen en ravotten mee de kinderen en tennis spelen. Ik speel hier even in op bewegen, omdat je echt moet geloven dat meer bewegen een must is als het gaat om aft e slanken.

Zelfs het huis opkuisen verbrand calorieën en zeker als je een muziekje opzet en al dansend je huis kuist. Hierdoor profiteer je alweer van een paar calorieën meer te verbranden.

Wanneer je succesvol bent met je dieet, dan ga je ook meer zelfvertrouwen hebben. De dieet tips hierboven geschreven zijn natuurlijk niet het enige waardoor je succesvol kan zijn in het dieet proces.

Maar de dieet tips kunnen zeker bijdragen om je doel te bereiken. Probeer gemotiveerd te blijven en heb je eens een dag waar alles tegen slaat, geef dan niet op. Elke dag sta je een stap dichter bij je doelstelling.

Het belangrijkste wat je moet doen wanneer je even stilvalt met je dieet is, terug beginnen met je dieet.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn