Even voorstellen: Eline, polyvalent secretariaat medewerker en kookliefhebber uit Sint-Amandsberg

Eline hobby kokHallo, mijn naam is Eline en ik ben geboren en getogen in Sint-Amandsberg, een gezellig dorpje dichtbij Gent. Na het afronden van mijn studie Secretariaatsmanagement, werk ik momenteel als polyvalent secretariaat medewerker bij een scholengroep in Gent. 

Naast mijn werk heb ik een grote passie voor koken en het bereiden van allerlei soorten recepten. Het uitwisselen en delen van ideeën met anderen vind ik daarbij ontzettend leuk. Als jij ook van koken houdt of nieuwe recepten wilt uitproberen, dan sta ik altijd open voor een gezellige uitwisseling van kooktips en -tricks. 

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur te vinden, waar ik heerlijke wandelingen maak en nieuwe plekken ontdek. Ook kan ik ontzettend genieten van lezen, het kijken van films en series, en het luisteren naar muziek. 

Als persoon hecht ik veel waarde aan respect, eerlijkheid en openheid. Voor mij is familie en vrienden enorm belangrijk en ik probeer altijd positief en optimistisch in het leven te staan, wat er ook gebeurt. Eerlijkheid vind ik daarbij altijd de beste optie. Ik geloof dat het belangrijk is om anderen te respecteren en te behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Daarnaast zoek ik altijd naar het goede in situaties en maak ik tijd vrij voor de mensen en dingen die belangrijk voor me zijn. Ik ben ook dankbaar voor wat ik heb en bereid om te geven aan anderen die het minder hebben. 

Als je vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken, dan kun je gerust contact met mij opnemen via e-mail of via mijn sociale media-profiel op Facebook. Ik kijk er naar uit om van je te horen!