Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak kennis met Eline

Jouw Polyvalente Secretariaatsmedewerker en Kookliefhebber uit Sint-Amandsberg!

Eline hobby kok

Hallo daar, ik ben Eline, een energieke en veelzijdige polyvalente secretariaatsmedewerker uit het gezellige dorpje Sint-Amandsberg, vlakbij Gent. Met een afgeronde studie in Secretariaatsmanagement ben ik momenteel werkzaam bij een scholengroep in Gent, waar ik mijn organisatorische vaardigheden inzet om alles soepel te laten verlopen.

Maar dat is niet alles wat mij drijft. Mijn grootste passie? Koken! Ik ben een gepassioneerde hobbykok en experimenteer graag met allerlei heerlijke recepten. Ik vind het geweldig om kooktips en -tricks uit te wisselen met anderen, dus als jij ook een liefhebber bent, laten we samen onze culinaire creaties delen!

Naast mijn liefde voor koken, vind ik rust en inspiratie in de natuur. Heerlijke wandelingen en nieuwe plekken ontdekken geven mij energie. Maar ik kan ook helemaal opgaan in boeken, films, series en muziek, waardoor ik altijd nieuwe werelden verken.

Als persoon sta ik voor waarden zoals respect, eerlijkheid en openheid. Mijn familie en vrienden zijn van onschatbare waarde voor me, en ik probeer altijd met een positieve en optimistische blik door het leven te gaan. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, want ik geloof dat oprechtheid de basis is voor waardevolle relaties.

Ik koester dankbaarheid voor wat ik heb en voel me geroepen om anderen te helpen die het minder hebben. Geven aan anderen vervult mij met vreugde.

Wil je meer weten over mij of gewoon gezellig kletsen? Aarzel niet om contact op te nemen via e-mail. Ik kijk er naar uit om van je te horen! Laten we samen een smakelijke en inspirerende reis beginnen!