Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet

- Met Maaltijdplanner Op Basis Van Heerlijke Recepten
€14.95
 Auteur: Eric C. Westman  Category: Atkins Dieet Kookboeken  Publisher: de Kern  Gepubliceerd: 1 juli 2024  Pagina's: 348  Taal: Nederlands  Vertaler: de Kern  Tags: artsenondersteuningAtkins dieetdieetinnovatiedieetmethodeDr. Atkinsflexibel dieetgewichtsverliesgezonde voedingkoolhydraatarm dieetVetverbrandingwetenschappelijk onderzoek |  Bestel hier!
 Samenvatting:

Het Atkins-dieet heeft een moderne twist gekregen: het is flexibel en eenvoudiger te volgen, promoot een gezonde inname van groenten, fruit en noten, richt zich op het aanspreken van vetreserves in het lichaam en is wetenschappelijk onderzocht en ondersteund door artsen.

In het verleden genoot het Atkins-dieet veel populariteit en hielp het veel mensen om kilo’s te verliezen dankzij Dr. Atkins’ innovatieve dieetaanpak.

Recentelijk heeft het koolhydraatarme dieet opnieuw de aandacht getrokken, vooral na een periode waarin Sonja Bakker’s dieet de toon zette. Dr. Frank heeft dit dieet nieuw leven ingeblazen en aangepast aan moderne inzichten, met medewerking van drie artsen. Dit heeft geleid tot hernieuwde interesse: het nieuwe Atkins-dieet kwam direct binnen in de bestsellerlijsten in de VS en Engeland.

Belangrijke kenmerken van het nieuwe Atkins-dieet zijn:

  • Flexibiliteit en gebruiksgemak
  • Nadruk op gezonde voedingsmiddelen zoals groenten, fruit en noten
  • Doelgericht aanpakken van vetreserves in het lichaam
  • Wetenschappelijke onderbouwing door artsen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gezonde lifestyle
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Atkins Dieet Kookboeken