Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Super simpel paleo compleet met smoothies en juices

- Ontdek de Natuurlijke Weg naar Gezondheid en Vitaliteit met Heerlijke Paleo Recepten en Verfrissende Dranken!
 2
€89.95
 Auteur: Mitchel van Duuren  Category: Paleo Dieet Kookboeken  Publisher: Foodie  Pagina's: 256  Taal: Nederlands  Gewicht: 788  Tags: #PaleoDieet #GezondEten #Voeding #PaleoRecepten #Smoothies #Sappen #GezondeLevensstijl #NatuurlijkEten #MitchelVanDuuren #Voedingsadvies |  Bestel hier!
 Samenvatting:

Super Simpel Paleo

Het boek “Super Simpel Paleo: Compleet met Smoothies en Juices” geschreven door Mitchel van Duuren is een Nederlands boek dat een praktische gids biedt voor het volgen van het paleodieet. Het boek krijgt een sterke beoordeling van 4,6/5 gebaseerd op 13 reviews.

De essentie van het boek draait om het paleodieet, dat zich richt op het eten van voedingsmiddelen die onze voorouders in het paleolithische tijdperk aten, zoals vlees, vis, groenten, fruit, noten en zaden. Dit dieet sluit bewerkte voedingsmiddelen, granen, zuivel en suikers uit, met als doel een gezonder en natuurlijker eetpatroon te bevorderen.

Wat dit boek onderscheidt, is de focus op eenvoud en toegankelijkheid. Het biedt niet alleen recepten, maar ook smoothies en sappen die passen binnen het paleodieet. Hierdoor kunnen lezers een gevarieerd en voedzaam dieet volgen, terwijl ze ook kunnen genieten van smakelijke drankjes die bijdragen aan hun gezondheid.

Mitchel van Duuren, als auteur, staat bekend om zijn expertise op het gebied van gezonde voeding en levensstijl. Zijn benadering in dit boek is gericht op het aanbieden van praktische en haalbare oplossingen voor mensen die geïnteresseerd zijn in het paleodieet en die graag genieten van smoothies en sappen als aanvulling op hun maaltijden.

Al met al is “Super Simpel Paleo: Compleet met Smoothies en Juices” een aanbevolen boek voor mensen die op zoek zijn naar een duidelijke gids over het paleodieet, inclusief recepten voor heerlijke en voedzame smoothies en sappen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gezonde lifestyle
Average rating:  
 2 reviews
 by Drunen

Het boek bevat lekkere gerechten met verrassende combinaties.

 by Linda

In het boek staan goede, lekkere, originele recepten met verrassende combinaties van ingrediënten, maar wel simpel en allemaal gewoon in de supermarkt te krijgen. Aanrader!

Other Books From - Paleo Dieet Kookboeken