Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Ontdek je Weg naar Gezondheid en Gewichtsverlies met het Atkins Dieetdagboek

- Je Persoonlijke Gids voor Succes met het Atkins-dieet
 1
€10.00
 Auteur: R.C. Atkins  Category: Atkins Dieet Kookboeken  Publisher: de Kern  Pagina's: 222  Taal: Nederlands  Gewicht: 239 gram  Vertaler: W. Barens  Tags: afvallenAtkins dieetAtkins Dieetdagboekdieetdagboekgewichtsverliesgezonde levensstijlgezondheidvoeding |  Bestel hier!
 Samenvatting:

Ontdek het Atkins Dieetdagboek

Wil je serieus aan de slag met het befaamde Atkins-dieet? Ontdek dan nu het Atkins Dieetdagboek, een essentieel hulpmiddel voor jouw reis naar een gezonder en slanker leven. Dit dagboek, samengesteld door niemand minder dan Dr. Robert C. Atkins zelf, biedt jou de perfecte manier om je voedselinname en dagelijkse activiteiten gedurende 120 dagen bij te houden.

Met het Atkins Dieetdagboek heb je alles wat je nodig hebt

In het dagboek vind je handige weekpagina’s waarop je niet alleen je maaltijden kunt noteren, maar ook je voortgang kunt volgen door bij te houden hoeveel je bent afgevallen. Bovendien bevat het boek voorin een korte samenvatting van het Atkins-dieet, samen met aanbevolen voedingsmiddelen en handige boodschappenlijstjes om je op weg te helpen.

Met het Atkins Dieetdagboek heb je alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan met het Atkins-dieet. Begin vandaag nog aan je reis naar een gezonder en fitter leven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Atkins Dieetdagboek
Average rating:  
 1 reviews
 by Joppe

Handig dagboek!

Other Books From - Atkins Dieet Kookboeken