Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

FitChef Turbo 85 eiwitrijke recepten die binnen 15 minuten op tafel staan

- Snel en gezond koken met 85 eiwitrijke recepten in 15 minuten
 2
€29.00
 Auteur: Mark van Oosterwijck  Category: Eiwit Dieet Kookboeken  Publisher: Mark van Oosterwijck  Pagina's: 248  Taal: Nederlands  Gewicht: 787 gram  Bestel hier!
 Samenvatting:

FitChef 2 – FitChef Turbo is dé oplossing

FitChef 2 – FitChef Turbo is dé oplossing voor drukbezette mensen die streven naar een gezonde levensstijl zonder uren in de keuken te staan. Met 85 eiwitrijke recepten die binnen 15 minuten op tafel staan, is dit boek een must-have voor wie het maximale uit zichzelf wil halen. Of je nu een snel ontbijt, een voedzame lunch of een smakelijk diner nodig hebt, dit boek heeft het allemaal. Bovendien bevat het handige tips voor meal prepping en het samenstellen van een persoonlijk voedingsschema. Met FitChef Turbo geniet je van fastfood op een gezonde manier, zonder in te leveren op voedingswaarde of smaak.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FitChef 2 - FitChef Turbo 85 eiwitrijke recepten die binnen 15 minuten op tafel staan
Average rating:  
 2 reviews
 by JedidB

Heel mooi en praktisch kookboek met veel lekkere en vooral gemakkelijk te bereiden gerechten! Het boek heeft handige tips en weetjes m.b.t. gezondheid en voeding, en daarnaast een hele hoop heerlijke gerechten, die allemaal in ongv. 15 minuten, en sommige soms in minder dan 15 min, uit te voeren zijn. Handige tips hoe je meals t beste kunt preppen, bewaren en boodschappen kunt doen hiervoor. En nog veel meer!!
Aangezien ik vaak geen energie of zin heb om lang in de keuken te staan, is dit het ideale boek voor mij!
Heel erg bedankt Mark!

 by I❤️Fitchef Laarcf

De boeken bevallen heel erg goed! We hebben de afgelopen twee weken voornamelijk uit de turbo variant gekookt en gegeten en de gerechten zijn stuk voor stuk heerlijk!! En dit is vanuit mij gezien echt een compliment, gezien ik op mijn 29e nog steeds een “moeilijke eter” ben haha!

Daarnaast - niet geheel onbelangrijk - ben ik in 2 weken tijd ook 4 kilo afgevallen!! ✔️✔️✔️✔️

Kortom, ik raad iedereen bij Crossfit en vrienden om mij heen deze boeken echt aan! Bij nieuwe eiwitrijke of mealprep-achtige boeken ben ik een van de eerste om ze aan te schaffen!

Other Books From - Eiwit Dieet Kookboeken