Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

FitChef 105 eiwitrijke recepten om fit te worden en te blijven!

- Ontdek de kracht van eiwitrijke gerechten voor een gezondere levensstijl!
 2
€24.35
 Auteur: Mark van Oosterwijck  Category: Eiwit Dieet Kookboeken  Publisher: Mark van Oosterwijck  Pagina's: 246  Taal: Nederlands  Gewicht: 1589  Tags: Eiwitrijke receptenFitCheffitnessgezonde voedingkookboekMark van Oosterwijck |  Bestel hier!
 Samenvatting:

FitChef is jouw ultieme metgezel op de weg naar een gezonde levensstijl!

Ontdek de wereld van gezonde voeding met “FitChef”! Dit boek is jouw gids naar een gezondere levensstijl, zonder het gedoe van urenlang in de keuken staan. Met 105 snelle en eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag, van eiwitshakes tot zelfgemaakte snacks en van ontbijtgerechten tot lunchsalades, vind je hier inspiratie om fit te worden én te blijven. Het boek biedt niet alleen praktische recepten, maar ook handige voedingstips om gezond eten in de praktijk te brengen. Ontdek waarom eiwitten zo belangrijk zijn, hoe je omgaat met koolhydraten en vetten, en krijg antwoorden op al jouw vragen over gezonde voeding. Kortom, “FitChef” is jouw complete gids naar een gezonder en energieker leven!

Verken een wereld van voedzame ingrediënten en verrukkelijke smaken terwijl je jouw lichaam voedt en versterkt met de kracht van gezonde voeding. Laat “FitChef” je gids zijn naar een energieker en vitaler leven!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

FitChef 105 eiwitrijke recepten om fit te worden en te blijven!
Average rating:  
 2 reviews
 by EddoR

Wat een fijn kookboek! Geen zweverig geleuter of wazige gezondheidsbeloftes, maar vlot geschreven en wetenschappelijk onderbouwd (een uitgebreide verantwoording achterin). Naast gezonde eiwitrijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, staan er ook vele tips voor een gezond eetpatroon zonder opdringerige toon. Een verademing in de wirwar van zweverige, pretentieuze en inhoudsloze fit- en gezondheidsboekenwereld!
Het boek is zeker ook geschikt voor mensen die om medische redenen eiwitrijk moeten eten. In verband met mijn COPD ben ik dus erg blij met dit boek!
Kan voorlopig vooruit en zie uit naar het vervolg.

 by kimvdsvo

InspirerendVerrassendgemakkelijk te makenheldere indeling boektussen de recepten handige weetjesToon alle punten
Heb het boek zelf cadeau gehad, heerlijke gevarieerde recepten die gemakkelijk te maken zijn. Voor elk moment van de dag staan er recepten in met voldoende keus uit vlees & vis en vegetarische recepten. Door het boek heen staan steeds handige tips en weetjes over o.a. gezond eten. Inmiddels al een paar recepten gemaakt, mijn kinderen vinden ze ook lekker, zijn erg blij met het boek!

Other Books From - Eiwit Dieet Kookboeken