Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Dr. Atkins nieuwe dieet revolutie

- Het dieet dat geen hongergevoel geeft en echt werkt
€23.99
 Auteur: R.C. Atkins  Category: Atkins Dieet Kookboeken  Publisher: de Kern  Gepubliceerd: 1 juli 2024  Pagina's: 448  Taal: Nederlands  Gewicht: 872 gram  Editie: 10  Vertaler: Willeke Barens  Tags: Atkins dieetDieetadviesdieetrichtlijnenDr. Atkins' Nieuwe Dieetrevolutie"Dr. Robert C. AtkinsEiwitinnamegewichtsverlieskoolhydraatarm dieetkoolhydraatinnamereceptenstofwisselingvetinnameVetverbrandingVoedingsleer |  Bestel hier!
 Samenvatting:

“Dr. Atkins’ Nieuwe Dieet Revolutie” is een boek geschreven door Dr. Robert C. Atkins. Het boek introduceert een dieetmethode die bekend staat als het Atkins-dieet, dat zich richt op het verminderen van de inname van koolhydraten en het verhogen van de consumptie van eiwitten en vetten. Het dieet wordt gepresenteerd als een manier om gewicht te verliezen zonder hongergevoel, omdat het de stofwisseling verandert en het lichaam aanzet tot het verbranden van vet voor energie in plaats van koolhydraten.

De volgende punten geven een overzicht van het dieet revolutie boek en het dieet:

Auteur: Dr. Robert C. Atkins Titel: Dr. Atkins’ Nieuwe Dieetrevolutie Dieetmethode:

Het Atkins-dieet Doel: Gewichtsverlies zonder hongergevoel, verandering van stofwisseling naar vetverbranding

Focus: Vermindering van koolhydraatinname, verhoging van eiwit- en vetinname

Populariteit: Het boek heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen om af te slanken en heeft bijgedragen aan de populariteit van koolhydraatarme diëten.

Inhoud: Het boek bevat uitgebreide informatie over de voedingsleer van Atkins, dieetrichtlijnen, recepten en tips voor het volgen van het dieet.

Het Atkins-dieet heeft verschillende fasen waarbij geleidelijk aan meer koolhydraten worden geïntroduceerd, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de persoon die het dieet volgt. Het is belangrijk op te merken dat voordat men begint met een dieet zoals Atkins, het raadzaam is om professioneel advies in te winnen, vooral als er sprake is van specifieke gezondheidskwesties of medische condities.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Boek
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Atkins Dieet Kookboeken