Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Dash Diet For Hypertension Lower Your Blood Pressure in 14 Days – Without Drugs

- Verlaag je bloeddruk en verbeter je gezondheid met de revolutionaire Dash Diet!
 1
€16.00
 Auteur: Mark Jenkins / Thomas J. Moore  Category: Dash Dieet Kookboeken  Publisher: Simon & Schuster  Pagina's: 345  Gewicht: 669 gram  Tags: bloeddrukverlagingDash Dietdieetgewichtsverliesgezonde leefstijlgezondheidHypertensiemedicijnvrijvoedingVoedingsadvies |  Bestel hier!
 Samenvatting:

Ontdek het Dash Diet voor hypertensie

Ontdek de revolutionaire Dash Diet voor hypertensie en verlaag je bloeddruk in slechts 14 dagen – zonder medicijnen! Auteur Mark Jenkins onthult een eenvoudige maar precieze formule die dramatisch de bloeddruk verlaagt, een effectieve behandeling biedt voor een van de meest voorkomende en dodelijke ziekten in de westerse wereld: hypertensie. De Dash Diet is net zo effectief als een typisch geneesmiddel tegen hypertensie, en het werkt voor mensen van alle leeftijden, geslachten en etnische groepen.

Dash Diet zonder medicijnen

Naast het natuurlijk en zonder medicijnen verlagen van de bloeddruk, is de Dash Diet in overeenstemming met aanbevolen diëten om het risico op kanker, hartziekten, beroertes en osteoporose te verminderen. Het is ook wetenschappelijk bewezen om het algemene welzijn te verbeteren. Het unieke kenmerk van de Dash Diet is de nadruk op fruit, groenten en magere zuivelproducten, samen met de juiste combinaties van voedingsmiddelen. Dit boek bevat praktische tips om de Dash Diet te volgen, gewicht te verliezen en zelfs de bloeddruk verder te verlagen door zout te verminderen. Klaar om je gezondheid te transformeren? Ga aan de slag met de Dash Diet en geniet van een leven met een gezonde bloeddruk en meer vitaliteit!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dash Diet For Hypertension Lower Your Blood Pressure in 14 Days - Without Drugs
Average rating:  
 1 reviews
 by EeVe

Duidelijke taal, geen ingewikkelde medische uitleg, begrijpbaar voor personen met een stevige kennis basis engels. Heel praktisch gericht met plannetjes enz. Misschien toch liever wat foto's van maaltijden gezien in het boek. Sommige voedingsmiddelen zijn typisch Amerikaans maar met wat fantasie ombuigbaar naar een Europese versie. Voor mij een aanrader.