Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

Een Leven Lang koolhydraatarm Atkins

- Een Gids voor Langdurig Succesvol Gewichtsverlies met het Atkins Dieet
 1
€21.90
 Auteur: R.C. Atkins  Category: Atkins Dieet Kookboeken  Publisher: de Kern  Gepubliceerd: 20 maart 2024  Pagina's: 400  Taal: Nederlands  Gewicht: 753  Vertaler: W. Barens  Tags: Atkinsdieetdieetreceptengewichtsbeheersinggezonde voedingkoolhydraatarm dieet |  Bestel hier!
 Samenvatting:

Het dieet van Atkins, genaamd Een Leven Lang Atkins, heeft wereldwijd vele volgers. Het dieet legt de focus op het verminderen van koolhydraten en het benadrukken van eiwitten en vetten als voedingsbronnen. Dit recent samengestelde boek maakt het gemakkelijker om het ideale gewicht te bereiken en te behouden. Het biedt een schat aan tips voor het volgen van een koolhydraatarm dieet, inclusief 200 menusuggesties en diverse recepten. Daarnaast bevat het boek adviezen om de verleidingen van een koolhydraatrijke omgeving te weerstaan.

De Nederlandstalige editie

Dit boek wordt beschouwd als een vervolg op het standaardwerk van Dr. Atkins, genaamd “Dr. Atkins’ Nieuwe Revolutie”. De Nederlandstalige editie is vertaald en aangepast door een vertaler die zelf al jaren het dieet volgt. Dr. Robert C. Atkins staat bekend om zijn dieetmethode die al sinds de jaren zeventig populair is. In 2002 heeft hij zijn standaardwerk volledig herschreven en uitgebreid met nieuwe onderzoeksresultaten en recepten.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gezonde lifestyle
Average rating:  
 1 reviews
 by Nicole

Inspirerend, praktisch. Een goed boek, geschreven in duidelijke taal met veel variaties voor maaltijden.Other Books From - Atkins Dieet Kookboeken