Zoek
Sluit dit zoekvak.
No Image Available

15 minuten paleo heerlijke paleo recepten die binnen 15 minuten op tafel staan

- Geniet van Snel en Gezond koken: 15 Minuten Paleo Brengt Heerlijke Paleo Recepten Binnen Handbereik
 3
€34.99
 Auteur: Mitchel van Duuren  Category: Paleo Dieet Kookboeken  Publisher: de Kern  Pagina's: 222  Taal: Nederlands  Gewicht: 707 gram  Tags: 15 minuten receptenGezond etenkookboekMitchel van Duurenpaleo dieetPaleo kokensnel en gezond kokensnelle receptentijd besparenVoedzaam |  Bestel hier!
 Samenvatting:

“15 Minuten Paleo” door Mitchel van Duuren

Wil je genieten van heerlijke Paleo maaltijden zonder uren in de keuken te staan? Dan is “15 Minuten Paleo” van auteur Mitchel van Duuren jouw ultieme kookgids. Dit Nederlandstalige boek biedt een schat aan heerlijke Paleo recepten die binnen slechts 15 minuten op tafel staan, perfect voor drukke dagen waarop je toch gezond wilt eten.

Met een sterke beoordeling van 4,4/5 op basis van 5 reviews, is “15 Minuten Paleo” een hit onder Paleo liefhebbers die op zoek zijn naar snelle en smaakvolle gerechten. De recepten zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de principes van het Paleo-dieet, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten.

Snel en gezond koken

Dit boek bewijst dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. Of je nu een drukke levensstijl hebt of gewoon snel een voedzame maaltijd op tafel wilt zetten, “15 Minuten Paleo” biedt een breed scala aan opties, van ontbijt tot diner en zelfs snacks.

Mitchel van Duuren neemt je mee op een culinaire reis vol smaak en gezondheid. Ontdek hoe je met eenvoudige ingrediënten en korte bereidingstijden toch kunt genieten van verrukkelijke gerechten die goed zijn voor je lichaam en geest.

Kortom, “15 Minuten Paleo” is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar snel en gezond koken, en vooral lekker eten dat past binnen een gezonde Paleo levensstijl. Laat je inspireren en geniet van de voordelen van gezond koken in slechts een kwartier tijd.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kookboek: 15 minuten paleo heerlijke paleo recepten die binnen 15 minuten op tafel staan
Average rating:  
 3 reviews
 by Nanne60

Goed Paleo kookboek. Geen moeilijke recepten maar wel veel recepten die echt niet in 15 minuten te bereiden zijn. Dit wist ik al nadat ik het boek van iemand had geleend. Desondanks toch gekocht!

 by Lies5

Om met paleo van start te gaan een goed boek!

 by Rianne3706

Goede recepten, overzichtelijk.
En inderdaad snel op tafel.
Leuke inspiratiebron!

Other Books From - Paleo Dieet Kookboeken