boerenkool drank en chocolade als een smoothie

boerenkool drank
Inhoud van dit artikel

Boerenkool drank

boerenkool drankBoerenkool drank of ben je op zoek naar een gezond, chocoladeachtig en bevredigend drankje met de nodige groente erin verborgen?

Je hebt het gevonden. Tegenpolen trekken aan, zeggen ze. Het is waar. Boerenkool en chocolade vormen het perfecte koppel, met een lach op je gezicht, één slok tegelijk.

Deze boerenkool drank is mijn absolute favoriete drankje na de training. Het werkt als een stevig ontbijt onderweg en zelfs als een lichte, maar toch bevredigende lunch. Het bewijs zit in de pudding (of de smoothie, in dit geval), dus probeer het zelf maar. Binnenkort zal deze Kale Drink een van je normale smoothies zijn.

De voordelen van deze boerenkooldrink:

Boerenkool: boerenkool is rijk aan magnesium, koper, kalium, calcium, mangaan en vitamine A, C, B6 en K. Het kan ontstekingen verminderen, uw cholesterol verlagen, kanker bestrijden en een gezonde spijsvertering bevorderen.

Bananen: bananen zitten boordevol vezels, kalium, calcium, mangaan, magnesium, ijzer, foliumzuur, niacine, riboflavine en B6. Ze zijn gunstig voor uw spijsvertering, hartgezondheid, spierherstel en hoge bloeddruk.

Amandelboter: amandelboter wordt aangedreven door gezonde vetten, voornamelijk bestaande uit onverzadigd vetzuur. Het bevat veel eiwitten, vezels, calcium, vitamine E, riboflavine en niacine. Amandelboter is uitstekend voor uw spijsvertering, hartgezondheid, cholesterol, bloedsuikerspiegel en geeft u veel energie.

Amandelmelk: amandelmelk is zeer voedzaam en arm aan calorieën. Het is gevuld met calcium, ijzer, magnesium, fosfor, kalium, natrium en zink en vitaminen zoals vitamine C, vitamine B6, thiamine, riboflavine, niacine, folaat en vitamine E. Het is fantastisch voor het beschermen van je hart, het versterken van je botten en gewichtsverlies helpen.

Het toevoegen van een bolletje Chocolate Organifi Complete Protein poeder geeft deze drank niet alleen een romige, chocoladeachtige smaak, maar maakt het ook nog gezonder. Organifi Complete Protein voldoet aan je smaakpapillen terwijl je gevuld en gevoed wordt, helpt je spijsvertering en helpt bij het afvallen.

De boerenkool drank

Ingrediënten:

  • 6 grote boerenkoolbladeren
  • 1 lepel Chocolate Organifi Compleet Proteïnepoeder
  • 1 banaan, bevroren
  • 1 eetlepel amandelboter
  • 2 kopjes amandelmelk, ongezoet
  • Ijs

Bereiding:

  1. Meng in een snelle mixer de boerenkool, banaan, eiwitpoeder, melk en amandelboter.
  2. Mix op hoog toerental tot een glad en romig mengsel.
  3. Voeg ijs toe en meng opnieuw.
  4. Giet je smoothie in een glas en bedek het met je favoriete superfoods en smaken: chiazaden, vers gehakt fruit, cacaokernen, gehakte rauwe noten, kokosvlokken.

Hoi, ik ben Eddy gediplomeerd sportcoach, voedingsadviseur en auteur voor SlankerLevenPlan. Actief bodyweight beoefenaar met een passie voor alles wat met een gezonde lifestyle te maken heeft.