Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bereik jouw fitnessdoel met het DTP voor mannen!

droogtrainen protocol mannen

De coaches van de Droog Trainen Academy, Henry en Rinus helpen je om jouw fitnessdoel te bereiken

Droogtrainen fitnessdoel

De coaches van de Droog Trainen Academy, Henry en Rinus, hebben de academie opgericht vanuit een passie voor voeding, levensstijl en sport. Deze passie en hun bevindingen zouden we graag met anderen willen delen zodat ook jij je fitnessdoel kan bereiken. Wanneer jij begint met droog trainen dan zal je waarschijnlijk niet lekker in je vel zitten, niet tevreden zijn met je uiterlijk, niet stevig in je schoenen staan of wellicht een ongezonde levensstijl hanteren.

Tijd voor verandering!

De trainingen en cursussen van de Droog Trainen Academie zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten en uiteindelijk je fitnessdoel kan bereiken. Jouw zelfvertrouwen zal stijgen en je zult trots in de spiegel kunnen kijken naar het resultaat. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het optimaliseren van krachttraining, voeding en levensstijl. Speciaal voor de man is er een Droog Trainen Protocol (DTP) voor mannen samengesteld. Hierin zijn de trainingen en voedingstips aanpast op het mannelijk geslacht om zo optimale resultaten te behalen. Ben je geïnteresseerd in de DTP voor mannen? Lees dan verder of meld je aan via de Droog Trainen Academie.

Droog trainen voor mannen

De Droog Trainen Academie heeft een protocol geschreven voor mannen om droog te trainen. Maar wat is droog trainen eigenlijk? Bij droog trainen gaat het erom dat je zo veel mogelijk vet verliest waardoor je spieren meer zichtbaar worden. Veel sporters beseffen dat droogtrainen gepaard gaat met het hanteren van een calorietekort en gewichtsverlies. Hierdoor gaan veel sporters overmatig aan cardio doen. Echter, het nadeel hiervan is dat je mogelijk ook spiermassa verliest. Daarom is het belangrijk om ook wat krachtoefeningen tijdens jouw workout uit te voeren. Op deze manier beperk je de afname van spiermassa gedurende een periode van droog trainen.

Urenlang cardio trainingen uitvoeren is dus niet hetgeen waar droogtrainen om draait. Ook het calorietekort is iets waar zorgvuldig mee om gegaan moet worden. Wanneer je te weinig calorieën eet gaat je lichaam in een overlevingsstand en gaat het juist op de momenten dat je voeding consumeert zoveel mogelijk vet opslaan als reserve. Daarnaast zal een te groot calorietekort ook zorgen voor veel vermoeidheid, een leeg gevoel, hoofdpijn en verminderde concentratie. Kortom: een te groot calorietekort is ongezond. Daarom dient er zorgvuldig om te worden gegaan met het calorietekort en de voeding die geconsumeerd wordt.

Het protocol van de Droog Trainen Academie heeft een zorgvuldig samengestelde balans tussen voeding en sport. Door gebruik te maken van dit protocol zul je jouw ideale lichaam kunnen realiseren en zal jouw zelfvertrouwen toenemen. En dit gebeurt op een veilige en gezonde manier voor jouw geest en lichaam. Voor een optimaal resultaat is het droog trainen protocol te combineren met het spiermassa protocol van de Droog Trainen Academie.

Waar bestaat het DTP voor mannen uit?

Zoals al eerder genoemd is het Droog Trainen Protocol zorgvuldig samengesteld voor het geslacht. Het DTP voor mannen omvat niet alleen een klein trainingsschema en een paar voedingstips zoals de protocollen van concurrenten op het gebied van sport en voeding. Het is veel meer dan dat. Henry en Rinus, hebben het overgrote deel van hun tijd en passie gestopt in het ontwerpen van het DTP voor mannen die een fitnessdoel willen bereiken. Daarom is dit protocol volledig en omvat het alle hulp die je nodig hebt bij de verschillende aspecten die komen kijken bij het droogtrainen. Wanneer je het DTP voor mannen aanschaft via de Droog Trainen Academie dan ontvang je onder andere:

  • Twee e-books met ontzettend veel informatie over voeding en training
  • Een protocol dat je gedurende 12 weken kunt gebruiken tijdens je trainingen
  • Een body weight programma dat gebruikt kan worden als er geen toegang is tot de sportschool
  • Een macronutriënten calculator
  • Een hulp bij het meten van de progressie
  • Een tabel waarin de progressie bijgehouden kan worden
  • Een alternatief trainingsschema dat gebruikt kan worden als vervolg van het eerder genoemde schema van 12 weken

Hulp bij gezonde voeding

Zoals al eerder genoemd is gezonde voeding een belangrijke factor tijdens het droog trainen. Daarom omvat het DTP voor mannen ook informatie over gezonde voeding. Het protocol omvat onder andere twee e-books waar veel informatie in staat met betrekking tot de voeding die je nodig hebt om succesvol droog te trainen. Bij het droog trainen ligt de nadruk op het gebied van voeding bij een calorietekort, weinig vetten en graan/vezelrijke voeding. Het volhouden van dit voedingspatroon kan soms lastig zijn. Ook het maken van een start kan een drempel vormen voor sommige sporters. Het lezen van het e-book van de Droog Trainen Academie zal jouw motivatie laten toenemen om deze gezonde levensstijl te blijven hanteren gedurende jouw periode van droog trainen.

Ook de macronutriënten calculator zal jou helpen om je voeding te optimaliseren voor de periode van droog trainen. Macronutriënten zijn de voedingsstoffen die het lichaam in grote hoeveelheden nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Omdat je tijdens het droog trainen een calorietekort creëert is het belangrijk om de hoeveelheid macronutriënten te berekenen die jij eet. Op deze manier voorkom je dat jouw lichaam minder goed gaat functioneren en blijven je spieren beter onderhouden gedurende de periode van droog trainen.

Training en progressie

Het DTP voor mannen bevat ook een trainingsschema dat is geoptimaliseerd voor het mannelijk lichaam. Dit trainingsschema kan gebruikt worden gedurende 12 weken lang. Het trainingsschema is zorgvuldig samengesteld om je fitnessdoel te bereiken en bevat een combinatie van kracht- en cardiotrainingen. Er zijn drie verschillende opbouwende fases te vinden in het schema. Bij de Droog Trainen Academie begrijpen we dat je geen tijd hebt om elke dag van de week naar de sportschool te gaan. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je rustdagen hebt waarop jouw lichaam kan herstellen. Het DTP voor mannen omvat een precieze beschrijving van de trainingen. Het aantal sets, de hoeveelheid herhalingen en de rustintervallen zijn allemaal gespecificeerd in het protocol. In het trainingsschema kun jij gedurende de 12 weken bijhouden hoeveel reps je hebt gedaan van een bepaalde oefening, om zo je progressie te monitoren. Heb jij geen toegang tot een sportschool? Dan is er ook een body weight programma te vinden in het DTP voor mannen. Dit programma helpt jou om het optimale resultaat te behalen met slechts 4 trainingsdagen per week.

Voor veel mensen zal het doel van droog trainen zijn om een strakker lichaam te krijgen. Het is natuurlijk prettig als de veranderingen aan de buitenkant van het lichaam te zien zijn met het oog. Echter, om succesvol droog te trainen is het van belang dat jij je progressie objectief op de voet volgt. Daarom omvat het DTP voor mannen ook een e-book waarin wordt vermeld hoe je het beste je progressie kunt meten. De data progressie tabel die geïncludeerd is in het DTP voor mannen zal je hierbij helpen.

Dus, wil jij je fitter voelen? Een strakker lichaam krijgen? En uitgebreide begeleiding voor een optimaal resultaat? Meld je dan nu aan bij de Droog Trainen Academie en volg het DTP voor mannen!

5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Tumblr
StumbleUpon
Telegram
WhatsApp
Email
Print
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn