Foodie shop

Voedingssupplementen voor de Paleo voeding

Voedingssupplementen voor de Paleo voedingGezonder leven, afslanken en beter in je vel zitten. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust hoe belangrijk voedingssupplementen zijn voor een gezond lichaam. Je voelt je goed als je let op wat je eet.

Online winkels zoals de Foodie.nl maken het de consument gemakkelijk om de juiste producten te vinden die ze gaan helpen met hun Paleo voeding. Dus pure producten die passen bij de Paleo voeding. Hier gaat het vooral om de juiste voedingssupplementen als aanvulling van de Paleo voeding.

De online winkel Foodie biedt keus in goede voedingssupplementen en gezonde producten zoals

  • Ultimate probiotica
  • Kurkuma boost
  • 100% pure krill olie
  • Yummie greens
  • Vitamine D3 druppels

Bestsellers zoals

  • Nom Nom Paleo muesli rode bessen
  • Nom Nom Paleo muesli chocolade

Maar ook boeken/magazines zoals

Door de duidelijke foto’s weet je goed wat je besteld.

Mocht je vragen of hulp nodig hebben bij het plan van aanpak en de daarbij te gebruiken producten, kun je terecht bij de klantenservice die elke werkdag via de mail bereikbaar is.

Ben je al bekend met de producten en weet je wat je wilt bestellen, ga dan naar de Foodie.nl het is er heel prettig winkelen. Alle online bestellingen worden meestal de volgende werkdag al bezorgd.

Bestellingen van € 50,- of meer worden helemaal gratis verzonden naar Nederland en België. Voor bestellingen onder € 50,- bedragen de verzendkosten € 3,95 (NL en BE). Foodie.nl verzend ook naar andere landen binnen de EU. Hiervoor worden wel extra verzendkosten gerekend.

Voor de betaling zijn er diverse opties, natuurlijk is het mogelijk veilig te betalen met iDeal, PayPal en Mistercash / Bancontact.

Veilig en snel, betaal op een manier die je zelf het makkelijkst vindt. Gebruikersgemak en klanttevredenheid staan op nummer 1 bij deze webshop.

 

Laat je verleiden door de mooie producten en koester een gezond lichaam.

 

 

voedingssupplementen voor de Paleo voeding