Het Mentale Dieet en Turbo Plan van Katja Callens

  
het mentale dieet plan

Het Mentale Dieet en Turbo Plan van Katja Callens

Het Mentale dieet plan en of Turbo plan van Katja Callens bieden een praktische handleiding om op een gemakkelijke manier af te vallen. Afslanken zonder hongergevoel en zonder dat het moeite lijkt te kosten.

Het is een kwestie van het ondergaan van een mentale verandering om het plan te doen slagen. Er hoeven geen calorieën te worden geteld en ook hoeft er niet bijgehouden te worden hoeveel punten een voedselproduct is. Het dieet plan bestaat simpelweg uit een levensstijl, waarin gezonde voeding een belangrijke rol inneemt.

Het voordeel is dat je in principe alles mag eten. Dat vind je natuurlijk in haast geen enkel dieet plan terug. Bij het Turbo Plan zijn er overigens wel wat strengere regels omdat dit plan erop gericht is om heel snel resultaat te halen.

Mentale dieet plan en verandering

Het mentale aspect speelt een grote rol bij het mentale dieet plan. De mentale verandering die je ondergaat, zorgt ervoor dat je bepaalde inzichten krijgt over eten, afvallen en je eigen rol daarin.

Het is een kwestie van anders denken, waardoor je ook ander gedrag gaat vertonen. De basis ligt dus in het veranderen van het gedrag ten aanzien van voeding. Overigens bestaat het bedrijf achter het Mentale dieet plan en Turbo Plan van Katja Callens al sinds 2009.

Er zijn al veel succesverhalen van deelnemers aan het programma en jij kunt dat succes eveneens ervaren. Als je wilt afvallen, maar je vindt het lastig om het via een regulier dieet te doen of je hebt last van het zogenoemde jojo-effect dan is dit dieetplan voor jou de beste optie.

Dieetschema voor dieetplan

Het dieetschema kent een belangrijke bron van voedsel en dat zijn eiwitrijke producten. Het dieetplan richt zich op de beperking van inname van koolhydraten, maar wel zonder dat er enig hongergevoel wordt ervaren.

Bij de beperking van koolhydraten ontstaat er een bepaald proces in je lichaam. Er wordt dan minder insuline aangemaakt. Dit is normaal gesproken een hormoon dat invloed heeft op de vetopslag. Er wordt meer vet opgeslagen bij de inname van veel koolhydraten en suiker.

Door in plaats van koolhydraten eiwitrijke producten te eten, ontstaat er op geen enkel moment een hongergevoel. De stofwisseling wordt bovendien op deze manier verrast, zodat er sprake is van de verbranding van meer calorieën. Zelfs in rust.

Persoonlijke coaching

Er worden efficiënte tips gegeven en uiteraard zijn er ook recepten beschikbaar, zodat je succesvol kunt afslanken. In totaal beslaat het Mentale Dieetplan vier maanden. Je staat er in die periode overigens niet alleen voor.

Je kunt namelijk op persoonlijke ondersteuning en coaching rekenen van Katja Callens. Die vindt per mail plaats en de coaching maakt onderdeel uit van de totale kosten van het plan.

Als je van plan bent om af te vallen en dat op een relatief gemakkelijke manier wilt doen, is het nu tijd om de eerste stap te nemen. Het Mentale Dieetplan is namelijk gemakkelijk te downloaden. Bovendien is het mogelijk om het MDP receptenboek te ontvangen.

Video en live coaching

Het afvallen onder begeleiding is eveneens mogelijk via de MDP Webclinic met een video & live coaching programma dat acht weken duurt. Je kunt dan gebruikmaken van live coaching sessies die gegeven worden door een gecertificeerde coach.

Voor wat betreft de recepten geldt dat het receptenboek meer dan tweehonderd recepten bevat. Wil je daarmee kennismaken? Dan kun je eerst gratis de introductieversie downloaden van het MDP Receptenboek.

Er zijn drie dieetdagen te onderscheiden die Alfa, Bèta en Gamma worden genoemd. Iedere dieetdag schrijft weer producten uit bepaalde voedselgroepen voor. Het Mentale Dieetplan gaat hier uitgebreid op in.

Alfa staat voor proteïne + fruit + groenten + zetmeel. Bèta staat voor proteïne + groenten en Gamma staat alleen voor proteïne. Producten die worden aanbevolen met het dieetplan zijn onder meer vis, vlees, eieren, noten en zuivel.

Producten die worden afgeraden via het plan zijn onder meer wit brood, bloem, suiker, maïs, cornflakes, rijst, siroop, suiker, gebak, aardappels, honing, vruchtensappen en pizza.

Mentaal Turbo Plan

Het Turbo dieet plan heeft als doel om sneller resultaat te behalen. Ook in dit plan speelt gezonde voeding een belangrijke rol. De regels zijn wel wat strikter, maar je ziet er dan ook sneller weer afgeslankt uit.

Het is bijvoorbeeld de bedoeling om te ontbijten binnen een uur nadat je wakker bent geworden. Daarnaast wordt aangeraden om in elk geval vijf kleine maaltijden op dagelijkse basis te eten.

Ook is het de bedoeling dat je in totaal vijf flesjes water van elk een halve liter per dag drinkt. Door het Turbo Plan te volgen, wordt het lichaam in een versnelling gezet, waardoor je lichaam sneller vet verbrandt. Bij het snelle afvalplan is het de bedoeling om na turbo en Bèta het reguliere dieetplan wordt gevolgd.

Voordelen

Het Mentale Dieetplan biedt meerdere voordelen. Het is namelijk direct te volgen, zodat je vandaag nog kunt beginnen. Het dieetplan garandeert met gezonde voeding zonder hongergevoel snel resultaat.

Ook vegetariërs kunnen deze dieetstijl volgen. Doordat je geen honger leidt, is het plan goed vol te houden en er wordt met een keuze uit meer dan tweehonderd recepten voldoende afwisseling geboden.

De recepten zijn bovendien geen ingewikkelde culinaire hoogstandjes en dus door iedereen simpel te bereiken. Je hebt de keuze of je live gecoacht wilt worden of dat je zelfstandig aan de slag gaat met beperkte ondersteuning via mail.

Binnen veertien dagen kun je vijf tot zeventien kilogram afvallen. Welk resultaat jij bereikt, is onder meer afhankelijk van je startgewicht. Je kunt in elk geval vandaag nog starten en dan zie je snel resultaat.